Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutne tez mam życie przed sobą

Polecane posty

Gość gość

.. nie da się ze mną nawet pogadać powiedział bym ze mnie męczy leżę tylko kasę za używki a nic z tego nie mam w sumie zawsze taki byłem , cel szkoła chyba skończony , jestem dnem życiowym z problemami w niedziele mam urodziny

Gość gość
Potrzebuje porady kogoś zewnątrz co dalej robić ? Jakieś kursy , zamierzam iść do pracy chciałbym żeby leciał mi jakoś czas i żebym nie wyglądał jak trup .. czy brać dalej lekki ? Pomogą mi coś ? Teraz mógłbym brać miejsze dawki

Gość gość
A co ci dokładnie jest ? Ile masz lat ?

Gość gość
Weź się za siebie, człowieku, bo narzekaniem nic nie zdziałasz. Możesz naprawdę wiele zrobić. Pomnażaj wszystkie swoje talenty, a wtedy Twoje życie się zmieni.

Gość gość
Nie mam talentu mam 22 lata w niedziele pisalem tu o szkole chyba skonczylem na 99 procent , ślepy jestem , Prawka nie mam , jestem p*****lniety na punkcie wyglądu nikomu nie mowie , nie mam dziewczyny , brałem lekki ma uspokojenie teraz od dłuższego czasu się upilem , nie wiem co zbytnio z życiem zrobić !! , kolejna laska zlamala mi serduszko ogólnie nie mam szans na dziewczynę , jestem kaleką życiową , mam problemy życiowe , smutny jestem bo jestem gorszy także przez życie nie wiem czy iść do pracy i męczyć się życiem mieć jeden dzień może wolnego być styrany jak śmieć i zarabiać 1500 czy co czy gdzieś znajdę ? Się nadam ? Leczyć się ? Skończyć to wszystko brać bo tylko forse rozpieprzam ? Smutne to wszystko

Gość gość
Każdy ma jakieś talenty.

Gość gość
Wolał bym też inaczej spędzać czas niż z********ac jak maszyna cały tydzień a potem naj***c się i skacowany wstawać do pracy , jak sobie przypomne jak się osmieszalem to tez mega wstyd nie wiem co robić

Gość gość
Ja mam nie jestem każdy jestem gorszy a nie widzę też jakiś pasji żebym chciał się rozwijac jedyne co robię w wolnym czasie to czytam w necie artykuły a jak pracowalem to wszystko przep*****lam w używki , chętnie bym się wyprowadził i zaczą nowe życie ale za jakąś przyzwoitą pensje i inne rzeczy pranie gotowanie

Gość gość
Zapale ostatniego fajka bo zdrowie tez siada , poleże chwile i może ktoś mi odpowie źle mi też bo zawsze byłem dosyć ułożony a jestem najgorszy ze znajomych zw

Gość gość
Ciągle słyszę weź w garść , brałem dużo razy chuj żadnej porady nie wiem poleże może zasne tragedia tyle ze mogę jeszcze gdzieś poleżeć bez nerwów posiedzę na fotece napisze do laski siema jak mi któraś odpisze to za nudzę ja