Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna, wysportowana, duży biust

Polecane posty

Gość gość

mądra, bogata, dowcipna i z temperamentem. I co nie ma takich kobiet?? Pytam poważnie.

Gość gość
Posiadam 4/7 czyli ja odpadam.

Gość gość
Chciałabym dodać, że takich kobiet nie szuka się na sympatii. Bo w życiu nie ogłosiła by się na takim portalu przecież.

Gość gość
oprocz bogata to jestem

Gość gość
12.27 a które? :)

Gość gość
gość dziś oprocz bogata to jestem xxx Jasne gruby oziębły pasztecie, dlatego siedzisz samotna na kafe :D

Gość gość
12.29 aha ;) :)

Gość gość
gość dziś 12.27 a które? usmiech.gif ---- gość dziś Chciałabym dodać, że takich kobiet nie szuka się na sympatii. Bo w życiu nie ogłosiła by się na takim portalu przecież.

Gość gość
nie jestem gruba. szczena by ci opadla jakbys moja d**eczke zobaczyl w leginsach... jestem tu bo lubie sie oderwac po mega stresujacym tygodniu w pracy. quiche miesny dochodzi mi w piekarniku, ja sacze leniwie latte. czego chciec wiecej.. nie mam stalego partnera, bo zbyt czesto popadam w jakies zauroczenia/ romansiki. to lubie, dzieki temu jestem na milosnym haju :)

Gość gość
Więc ja też nie :) bo brakuje mi urody, biustu i bogactwa. Rozumiem. Co racja to racja ;) Znajdziesz taką. Pewnie szukasz nie tam gdzie trzeba.

Gość gość
nie jestem gruba. szczena by ci opadla jakbys moja d**eczke zobaczyl w leginsach... jestem tu bo lubie sie oderwac po mega stresujacym tygodniu w pracy. quiche miesny dochodzi mi w piekarniku, ja sacze leniwie latte. czego chciec wiecej.. nie mam stalego partnera, bo zbyt czesto popadam w jakies zauroczenia/ romansiki. to lubie, dzieki temu jestem na milosnym haju usmiech.gif xxx bla bla bal , szczena to wypada twojemu staremu bo ma sztuczne zęby, a ty jesteś starą lampucarą :d

Gość gość
gość dziś 12.27 a które? usmiech.gif X 12.25 m i a ł o b y ć, t a k

Gość gość
gość dziś - biust, temperament, dowc****a czwartą rzecz zostawię na deser :)

Gość gość
no moj stary ma 40 lat i jeszcze szczeny nie nosi..

Gość gość
12.39 nie chcę twojej kasy. Nie chce żebyś dawał mi pieniądze, nie jestem inwalidką. P.s. trzymaj pieniądze dla swojej rodziny, a nie rozdawaj panienkom. A z resztą rób sobie co chcesz.

Gość gość
gość dziś 12.39 nie chcę twojej kasy. Nie chce żebyś dawał mi pieniądze, nie jestem inwalidką. P.s. trzymaj pieniądze dla swojej rodziny, a nie rozdawaj panienkom. A z resztą rób sobie co chcesz. - - Co ty bredzisz?! Jestem kobietą i czytaj mój wpis jeszcze raz - 12:39 " biust, temperament, dowc****a czwartą rzecz zostawię na deser :)

Gość gość
Mam 0/7. Ale p*****le to.

Gość gość
12.55 no ba.

Gość gość
Ha ha, nie spełniam żadnego z tych wymogów, no może czasem potrafię być temperamentna.