Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinkme

Czy to moga byc pierwsze objawy ciazy:)?

Polecane posty

Witajcie kochani :) Kochalam sie z chlopakiem do konca 16 dnia cyklu i owulacja wypadala wlasnie wtedy albo dzien przed (czulam bole i bylo duzo sluzu po ktorym to rozpoznaje). Mam cykle roznie, ostatnio spoznil mi sie 3 dni ale mysle ze to przez stres, najczesniej mialam 27-28. Mimo ze minal ponad tydzien zaczynam odczuwac dziwne bole, pobolewa mnie jak na miesiaczke (nigdy nie bolalo mnie tyle dni przed miesiaczka, tylko wtedy gdy juz ja dostalam) mam calkowity brak apetytu! kocham slodkosci i jedzonko a teraz zjadlam kawalek wafelka i mnie odrzucilo, od 2 dni nie jem praktycznie nic. Piersi nie pobolewaja, moze za wczesnie. Mam bialy sluz jakby mleczny, no i narazie tyle z takich co serio zdazylam zauwazyc. No i moze jeszcze zapachy..ale nie chce sie nakrecac. Kupilam dwa testy Quixx 25 czulosc ale raczej mysle ze 9 dni po owulacji nic mi nie pokaza :) Kiedy powinnam go zrobic jak myslicie? Myslicie ze sie udalo? pozdrawiam i dziekuje:)

Gość gość
Co zapachy? Zapachy odrzucaja duzo pozniej. Wkrecasz sobie i tyle. W trakcie ciazy piersi bola jak na normalną miesiaczke.

Gość gość
Ha ha szkoda ze mdłości jeszcze nie masz skoro już Cię od czegoś odrzuca a ledwo do zapłodnienia doszło :o

Gość gość
Mysle,ze jest tu ciaza urojona :D

Gość gość
Nie znam takich. Wkręcasz sobie coś. Ty może masz betę na poziomie 10o ile w ogóle. Ciężko wtedy o objawy ciąży. To właśnie hormon ciążowy wywołuje objawy.

Gość gość
Tak, wymyslone. Dziecko drogie, w drugim tygodniu ciazy dopiero sie komorka dzieli porządnie :D

Gość gość1003
U mnie pozytywny test wyszedł 10 dni po owulacji, bolało mnie w podbrzuszu jak na miesiączkę i bardzo piersi, a tak to byłam osłabiona. teraz kończę 12 tydzień. testuj, ale wybierz bardziej czuły test, w rossmanie są takie od 10 jednostek, te 25 to wychodziły mi kilka dni późnej słabiutko, a wyraźnie myślę, że dopiero kilka dni po terminie miesiączki. Pozdrawiam, a do hejterek, jesli kobieta stara się, to może i ma urojenia, ale ja bez specjalnych starań jeszcze przed zrobieniem testu wiedziałam, ze jestem w ciąży, bo czułam to. Myślę, ze są kobiety, które na tyle dobrze znają swój organizm, ze zauważą takie zmiany. Dla mnie niebywałym jest nie wiedziec, że jest sie w ciąży przez wiele tygodni jej trwania...

Gość gość
Tak, to ze sobie uroiłaś objawy i na farcie zaciazylas to sie teraz w znachorke bawisz :D

Gość gość
w drugiej ciąży miałam mdłości już niecałe dwa tygodnie od zaplodnienia i nie uwierzylabym jakbym tego nie przeżyła. Hehe maluszek ma juz 3 miesiące :)

Gość gość1003
Nie będę angażować się w marne prowokacje :) A autorce życzę powodzenia, Tobie też, bo ten jad wylewa się pewnie z jakiegoś przykrego powodu. Pozdrawiam

Gość gość
Tak to ciąża. Gratulacje! Leć po wyprawkę juz dziś i szykuj się na poród. Takas napalona na ta ciążę a jeszcze 9miesięcy będziesz w niej chodzić. Ciekawe jak to wytrzymasz :o

Gość gość
Ja w pierwszej ciąży w trzecim tygodniu dostałam mdłości i słabość jak na grypę. Pogłębiało się to z tygodnia na tydzień, aż w końcu w szóstym tygodniu zrobiłam test. Zabawne jest to, że mimo starań o dziecko i zrobienia mnóstwa testów, wygrywania sobie co miesiąc ciąży, jak już zaszłam to zbagatelizowalam objawy. Z drugą ciąża podobnie. Dowiedziałam się w piątym tygodniu. Tydzień wcześniej zaczęłam mieć taki mleczny śluz, a potem bóle krzyża. Mimo, że staraliśmy się kilka lat i znów wiele razy wgrywalam sobie ciążę i co chwila robiłam testy, w tym przypadku znów nie. Wręcz mówiłam, że to na pewno nie ciąża. Takie miałam objawy.

Gość gość
ja tak samo:) przez ok rok co miesiac szukalam na silę objawow u siebie, i zawsze jakies znajdywalam. w koncu nadszedl miesiac gdy poczulam sie totalnie zrezygnowana i w ogole dalam sobie spokoj z wyliczaniem dni plodnych, przegapilam nawet termin okresu :D i okazalo sie ze sie udalo :)

dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) wykonam niedlugo test i na pewno sie odezwe :)

Gość gość1003
Nie uważam, ze autorka postu na 100% jest w ciąży, ale podzieliłam się własnym doświadczeniem, mam problemy zdrowotne, przez co baczniej obserwuję co się dzieje z moim ciałem i uważam, że to możliwe, by czuć pewne objawy na tym etapie, ale nie wiem też jak to jest w przypadku osob mocno starających się o potomstwo, ponieważ nigdy sama nie wkręcałam sobie ciążowych objawów. może rzeczywiście tak jest, że jak się bardzo chce, to można sobie to wmówić. mogę tylko powiedzieć z własnego doświadczenia, bo senność, której raczej rzadko doświadczałam, wrecz w drugą stronę, towarzyszy mi dokładnie od 3 tygodnia ciąży. Czekamy na test i trzymam kciuki oby pozytywny :)

Hej :) dostalam dzisiaj pomaranczowego sluzu!! na papierze jak sie podstarlam zobacyzlam go sladowa ilosc, tempka w pochwie wzrosla z 37 na 37,5, poczekam z testem jeszcze pare dni :)

Gość gość
Okres Ci się rozkręca. Mnie temp spada w dniu okresu, przy plamieniu mam zwykle powyżej 37,5 a potem w dniu @ 36,7...

Gość gość
Zrób bete i tyle, po 11 dniach od owulacji już by wyszła

Gość gość
Daj znać co i jak. Ja zawsze wiedziałam bardzo szybko że jestem w ciąży, takie przeczucie. I czulsm się inaczej, juz tak jak ty kilka dni po owu. I jest to możliwe, zależy jak kto zna swój organizm.

Kurcze, no wlasnie nie wiem czy to okres, Nigdy tak nie mialam, ale ze pomaranaczowy..? Zakupilam juz pink test, poczekam na narzeczonego do srody i pewnie zrobie, myslicie ze juz wtedy bedzie wynik pewny?

Gość gość
Pinkme i co @ rozkrecila się,? Plemienia w ciąży się czesto zdarzają.

Gość gość
U mnie wychodzi ba to ze test wychodził w 7 dniu od zapłodnienia. Wiec w środę juz będzie 100% wiarygodny.

Nie mam dalej miesiaczki.. za to wczoraj wieczorem wykonalam test, pojawil sie po jakims czasie cien drugiej kreski, ledwo widoczny ale byl, powtarzam chyba jutro :)

Gość gość
Autorko i co , powtorzylas test?

Gość gość
Wstępne gratulacje :) Przechodziłam przez to dwa razy i dwa razy moja radość trwała do 9 tygodnia ciąży. Mam nadzieję że u Ciebie będzie bezproblemowo :)