Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chetnie powróże ; )

Polecane posty

Gość gość

Imie, data urodzenia i pytanie. Nie wroze osobom chorym dlatego że wróżby ściągają energię od osoby, i może się to zakończyć śmiercią. Zapraszam. Pozdrawiam

Gość gość
Edyta 07.09.1983. Może być?

Gość gość
Anna 09 09 1979 Czy mam szansę na sukces, większą ilość gotówki i co w tym kierunku robić? Dziękuję

Gość gość
Iza 13.08.1968 Jak sie ulozy moje zycie osobiste- uczuciowe? Dziekuje

Gość gość
asia 04.12.1968 czy ulozy mi sie z osoba z ktora aktualnie sie spotykam

Gość gość
Anna Odpowiem bez kart. Nie są to słowa przeczytane gdzieś w necie czy zasłyszane przypadkiem,ale potwierdzone i skuteczne- odkryte intuicyjnie przeze mnie . Wiem ze ludzie mają do tego różne podejście ale warto spróbować. Sukces nie przyjdzie od razu, trzeba się uzbroić w cierpliwość, bez presji. Codziennie wieczorem polecam medytacje i wizualizacje. Kilka ćwiczeń fizycznych, rozciaganie, by poprawic koncentracje, relaksacja-skupienie na oddechu, rozluźnienie miesni ( stan jak po obudzeniu). Mozemy skupic sie na czyms milym, pochwalic siebie, poczuc milosc ( pomoże ). Odpedzamy zle mysli, stres, niepewnosc.W ten sposob nawiazemy kontakt z podswiadomoscia. I do dziela. :) Proszę wyobrazić sobie coś , co już Pani posiada Może to być nawet warzywo w lodówce. Proszę wyobrazić sobie jego wygląd, dotyk, smak itd. Poczujemy ten spooj, pewnosc ze to mamy.Po chwili bez żadnych oczekiwań zaczynamy marzyc, wyobrażać sobie nasz sukces materialny czy inny, nie musimy chociaż można skupić się na szczegółach , najważniejszy jest efekt końcowy . Wyobrazamy sobie nasz efekt koncowy, nasza radosc ( mozna przywolac w myslach sytuację w której byliśmy szczęśliwi i " wstawic" ja w to miejsce ) i tak przez około miesiąc. Wazne by ZAWSZE myslec w czasie terazniejszym - juz to mam, a nie "bede miec ". Po kilku tygodniach,może wcześniej stres w trakcie dnia powinien sie zmniejszyc , jestesmy spokojniejsi , bardziej pozytywnie nastawieni do swiata, intuicyjnie lapiemy okazje jakie stają na naszej drodze. Po jakimś czasie zapominamy ( kiedy już czujemy, że w pewnym sensie to mamy - na poziomie mentalnym )skupiamy uwagę na czyms innym i....bach. Sukces się manifestuje a my nazywamy to cudem.;) Mam nadzieje ze wszystko jest jasne,mozna dopytac. Polecam, ja w ten sposob przyciagnelam sobie wiele rzeczy bez kiwniecia palcem.

Gość gość
Znam Prawo Przyciągania i stosuję, byłam ciekawa, czy ujrzy Pani coś więcej :) bo mam bardzo ambitne plany. Pozdrawiam Anna

Gość gość
Widać szanse na powodzenie, warunkiem aktywne działanie ,mniej zamartwiania się,porównywania do innych, rywalizacji. Trzeba wyluzować i to nawet karty zasugerowaly:). Jeszcze pokazało mi się , ze moze sie Pani zainteresowac jakas nowa dziedzina i pojdzie w tym kierunku, możliwy też sukces właśnie przez polaczenie pracy z pasją. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:)

Gość gość
Iza Pytanie zbyt ogólne, musiałabym postawić kilka większych rozkladow a nie robię tego tutaj . Zapytałam jak wygląda Pani obecna sytuacja i jak to będzie w najblizszym czasie . Prosze uzbroic sie w cierpliwośc, optymizm bo można łatwo paść ofiarą Rycerza kielichow - manipulanta, czarusia, manipulujacego emocjami. Takie jest ostrzezenie od kart. Zapytałam czy do końca roku będzie pani w związku . Owszem pojawi sie szansa na zwiazek ze starszym, mądrym mężczyzną. Będzie on oparty na dominacji jednej ze strony. Królowa bulaw każe aktywnie działać w temacie, uruchomic swój urok osobisty ktory niewatpliwie Pani ma :) pozdrawiam

Gość gość
p******i ludzie bawiący się w wróżenie.

Gość gość
Jednej ze stron *

Gość gość
Ela 25.07.82 Miłość, praca, ogólnie o życiu? :-)

Gość gość
Jola 17.11.68r. problem finanse i uczucia

Gość gość
Na chwilę zawieszam wróżenie , czekam na zwrotne odpowiedzi :)

Gość gość
Hej Wróżko :-) Monia 21 08 87 Czy coś wydarzy się w sferze uczuć u Mnie? A dokładniej- Czy jest Ktoś Mną mocno zauroczony?? Czy Mężczyzna,który kiedyś o Mnie zabiegał,będzie się o Mnie starał? Pozdrawiam.

Gość gość
to już kolejna wróżka która tak mówi a później cisza.Nie ladnie

Gość gość
Wróżko, Tu Monia. Pisałam do Cb o 16.43. Obiecuje odesłać odpowiedz zwrotna.