Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkało was coś podobnego?

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i od października jestem studentką. Wiadomo, jak to na studiach, czasem się pójdzie na jakąś domówkę i tak też było wczoraj. Było 12 osób i dużo alkoholu. Domówka miała miejsce w mieszkaniu, gdzie mieszka dwóch chłopaków, w tym jeden z dziewczyną (jej nie było, bo zachorowała i nie wróciła ze świąt ze swojej miejscowości). Przesadziłam z alkoholem i urwał mi się film. Obudziłam się rano w łóżku, z jednym z chłopaków, który tam mieszka. Czułam się fatalnie, jak to po przepiciu, ale nie to było najgorsze. Miałam na sobie tylko bluzkę. Nie miałam majtek ani stanika. Oni powiedzieli mi, że z nimi spałam. Mysłałam, że to jakiś głupi żart, że tylko mnie rozebrali i chcieli mnie wkręcić (mają oni charakter dowcipnisiów i już nie raz odstawiali jakieś numery). Poprostu w to nie wierzyłam, że mogłam z nimi iść do łóżka. Zanim od nich wyszłam, zobaczyłam w koszu na śmieci dwie prezerwatywy. Wtedy już wiedziałam, że nie żartowali. Potem, już u mnie w domu, przypomiał mi się urywek tego co się tam działo. Napisałam do jednego z nich (do tego co ma dziewczyne i studjuje ze mną na jedmym roku) i pytałam czy ktoś to widział, prosiłam, żeby nikomu o tym nie mówili. Obiecał dyskrecję i napisał, że jak będę miała ochotę na więcej to wiem gdzie ich szukać. Bardzo się wsydzę tego co zrobiłam, nie wiem jak w poniedziałek spojrzę mu w oczy i wszystkim innym. Boję się, że przypną mi łatkę puszczalskiej, choć taka naprawdę nie jestem. Miałam tylko jednego chłopaka, z którym współżyłam. Nie znajduję żadnego wytłumaczenia, czemu się na to zgodziłam. Mało tego nic nie pamiętam, oprócz krótkich urywków. Na trzeźwo przenigdy bym tego nie zrobiłam. Nie poszłam bym do łóżka z dwoma facetami, w tym z jednym, którego widziałam w życiu zaledwie kilka razy i z drugim, który ma dziewczynę. Spotkało was coś podobnego po alkoholu? Poszłyście do łóżka z kimś, z kim na trzeźwo nigdy byście tego nie zrobiły? Jak mam się zachować, co mam zrobić?

Gość gość
nie pomyślałaś, ze oni mogli ci coś wsypać do alkoholu? trudno mi uwierzyć w aż takie upojenie, że nie wiesz kompletnie co robisz. A byl okres, ze piłam naprawde duzo i urywał mi się film na każdej imprezie. Nie da się jednak aż tak stracić nad soba kontroli. Więc są dwie opcje: 1. Albo ten temat to prowo jakiegoś zboeczeńca, co sugeruje dział w jakim go założono 2. Albo w alkoholu miałaś pigulke gwałtu.

Gość gość
mnóstwo kobiet o tym marzy a ta marudzi

Gość gość
trzeba było lub nadal podchodź do tego "na trzeźwo" - jeśli nie bierzesz żadnej antykoncepcji to mimo widocznych prezerwatyw w koszu to ja radziłabym ci antykoncepcję po (tyle, że pewnie jest już za późno). Jak tego nie zrobiłaś to zrób test ciążowy aby chociaż wiedzieć. Urwał ci się film nie wiesz ilu i jak cię bzykało. Druga sprawa na wszelki wypadek zrobiłabym test hiv. I jeśli w ciąży nie jesteś i hiv ujemny zapomnij o całym zdarzeniu i na drugi raz bardzo kontroluj towarzystwo, z którym się spotykasz. Wg. mnie lepiej mieć dobrego, stałego partnera niż być takim singlem narażonym na takie sytuacje. Poza tym faktycznie może ci coś wsypali i celowo uwiedli ale pewnie i tak im tego nie będziesz mogła udowodnić

Gość Jacekiplacek
Lepiej spróbuj jednak kupić tabletkę po, niektóre działają nawet do 72h. Nie przejmuj się tym co się stało, to nie twoja wina ze zostałaś wykorzystana, tylko mężczyzna bez honoru wykorzystuje nieprzytomna dziewczynę, No chyba ze po twoim zachowaniu nie było widać ze jesteś aż tak pijana, a po prostu odcięło c***amięć. Pigułka gwałtu niestety tez jest możliwa. Ci dwaj to jakieś szemrane towarzystwo pomijając te dziwne okoliczności to jeszcze zrobili to we dwóch, co dodatkowo o nich świadczy w zły sposób(to nie była zwyczajna chwila zapomnienia między Kobieta i mężczyzna). Pamiętaj to ty jesteś ofiara i to nie ty masz się czego wstydzić. Bądź pewna siebie i nie martw się brakiem dyskrecji, oni tez maja wiele do stracenia, bo tamten gość jest w związku. Jeśli chodzi o test na HIV i ciążowy, to jest to dobry pomysł, ale na razie jest na to za wcześnie. Musisz sprawdzić ile czasu ma minąć od stosunku dla tych testów dla ciążowego chyba 2 tygodnie A dla HIV chyba 3 miesiące(okienko serologiczne). Pamiętaj, imprezuj tylko z zaufanymi ludźmi którzy się tobą zaopiekują w razie problemów.

Gość gość
Cześć , jesteście Wszyscy Młodzi .. więc jest duza Szansa ze jesteście Zdrowi , ale faktycznie Tapletka poo jest dobra .. jesli nic nie pamietasz nie wiesz jak to było co robili czy nie wchodzili bez Gumek chyba ze masz Bezpieczny Czas , myśle ze o tym wiesz ... aco do HIV to przeciwciała w przypodku zakarzenia sa wytwarzane w Ciągu pierwszych 8.dni potem zanikną .. Pojawia sie dopiero po 3mies. więc mozesz sie przebadac .. Trzymam Kciuki ..by Wszystko było w Porządku .. A Tobie zostało mglist zatarte wspomnienie I Lekcja Życie Pozdrawiam :)

Gość gość
Jechali cie na kolejarza czy obaj na raz? Kiedy następna impreza? Sony ale to prowokacja.

Gość gość
C**ka cie nie bolala? Moze jeden z k**asow byl w p*pci?

Gość gość
Porozmawiaj z jego dziewczyną bo pewnie nie wie z kim ma doczynienia

Gość gość
Teraz dużo studentek ma takie przygody. Zrób test i przebadaj sie na HIV.

Gość gość
W jej przypadku chyba lepiej żeby złapała hiva:-)

Gość gość
Jeśli to nie prowokacja, moim zdaniem są podstawy, żeby traktować to co Cię spotkało jako gwałt.