Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Społeczeństwo jest chore duchowo

Polecane posty

Gość gość

to widać po kafeterii, same dewiacje i zgorszenie...

Gość gość
niektórzy tylko się wygłupiają i wcale nie myślą tego, co piszą. Chcą tylko wkurzyć, zdenerwować wrażliwych na takie bzdury ☹

Gość gość
Jeżeli to są wygłupy to bardzo nierozsądne. Zwłaszcza gdy zakładają denne tematy kobiety pisząc przy tym bardzo wulgarnie. Świadczy to o ich kulturalnym poziomie i wydają świadectwo o całej populacji polskich kobiet. Wstyd i hańba dla społeczeństwa. Dają obraz kobiet zdeprawowanych moralnie. Nie płaczcie wulgarne panie gdy Was mężczyzna potraktuje tak jak siebie widzicie.

Gość gość
anal z dziewczyna jest super relaksujący

Gość gość
Twoja powyższa opinia nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Mojej psychiki i zdania na ten temat swoją opinią nie zmienisz. Również ani mnie ziębią ani parzą Twoje zakładane tematy o analu.Świadczy to wyłącznie o Tobie jakim jesteś skrzywionym moralne człowiekiem. Nie należę do osób chorych duchowo i psychicznie. Moja obecność na kafe jest przypadkowa.

Gość gość
Nie jest tak źle. Kafeteria to mały odsetek społeczeństwa. Tu pisze kilka osób chorych, bezrobotnych, z dewiacjami, które nie mogą się zintegrować ze społeczeństwem. Np. w mojej pracy nikt nawet nie słyszał o czymś takim jak kafeteria-forum.

Gość gość
Ja jak nie mam co robić, to wchodzę na kafe i wcale nie czuję się z tego powodu chory duchowo. Zwykle jest tu nudno, ale niekiedy jakiś temat mnie zainteresuje. Wulgaryzmów nie używam, nawet jak mnie ktoś obraża.

Gość gość
Dokładnie też tak mam. Czasem zabiorę głos gdy temat jest sensowny i nie wulgarny.

Gość gość
Nie spoleczenstwo, tylko większosc piszących na kafeterii.

Gość gość
Jakiś tam procent jest chory duchowo, ale niewielki.