Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego odmawiacie seksu mezowi

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko przez małe libido zmęczenie czy coś jeszcze......mój ostatnio zrobił się strasznie leniwy w łóżku najlepiej gdyby gra wstępna trwała 2 minuty pomału zapominam co to oraz i zwyczajnie unikam seksu

Gość gość
Bo gdy widzą jego wiecznie zawieszona minę to cała ochota mi przechodzi a zmuszać się nie bede

Gość gość
Ja sama nie wiem dlaczego, rano nawet mi się chce, jakoś taka rozochocona chodzę. Dzień zleci, mąż wróci do domu. Dzieciaki ogarnąć (3), kolacja, kąpiel, spanie. On mało do pomocy się garnie. Muszę mu powiedzieć co ma zrobić bo sam z siebie to nigdy. Jakoś mnie to zniechęca do niego. O 21 siadam z herbatą, mam ochotę tylko na jedno: łóżko, film jakiś albo książka. O seksie nawet nie myślę. A temu na amory!!!!! Wkurw mnie bierze wtedy. Niby mam orgazmy, zadowala mnie, ale ten wkurw nie puszcza ;)

Gość gość
Bo za mało zarabia.Jak braliśmy ślub był kierownikiem i nie źle zarabiał .Seks był często i co tu dużo mówić gorąco było.Stracił dobrze płatna posadę A w raz z nią spadło moje libido.Nie wiem dlaczego tak mam ,ale z poprzednim partnerem było tak samo.

Gość gość
A mi po prostu szkoda czasu wole sie wyspac

Gość gość
20.28 smutne, u mnie tak samo :(

Gość gość
Bo po porodzie wogole nie czuje penisa w pochwie.Nudzi mnie to po prostu A przecież nic z tym nie zrobię bo przecież penisa sobie nie ,,dorobi"

Gość gość
Ja mam inną sytuację, bo mąż pływa i jak jest na kontrakcie dużo sama się zabawiam wibratorem. Trochę flirtuję z kolegą i on mnie strasznie napala. Oczywiście kończy się tylko na mojej masturbacji, bo nie zdradzam z nim męża. Kiedy mąż wraca to mamy taki miesiąc miodowy i ciągle to robimy. Aż nam przechodzi i mamy jak wy. Nie chce nam się już. Potem on wyjeżdża i z n ów zaczyna się maraton:masturbacja i dużo seksu po powrocie męża.

Gość gość
Czuję się nieatrakcyjna , więc odmawiam :D No cóż , przy innym się będę lepiej czuła.

Gość gość
Penis mojego męża jest taki jakiś pomarszczony.I mały jakiś .Kiedyś miał większego ale mu zmalał choć nie wiem co było tego przyczyną.Tak że drogie koleżanki nie bierzcie dużo starszego za męża.U nas różnica 15 lat .Ja mam 25 A on no cóż stary pryk i już knyga nie taka jak należy.

Gość gość
Ja też wolę się wyspać...

Gość gość
A u mnie to mojemu się nie chce, dopiero jak focha strzele to przyjdzie.

Gość gość
Dziecko już mamy.Więc nie widzę sensu robić to dalej bo więcej dzieci nie planuję.

Gość gość
20.50 nieużywany organ zanika

Gość gość
Nie wiem jak można mieć orgazm podczas seksu i tego seksu nie pragnąć...

Gość gość
Ja nie odmawiam nigdy. Jak mi się nie chce to daje mu na lyzeczke;)

Gość gość
Czasem odmawiam seksu z mężem bo mnie nie zaspokaja.

Gość gość
Po porodzie nudzi mnie to i trochę boli. Nic przyjemnego to dlaczego mam chcieć? Wole się wyspać.

Gość gość
Ja uwielbiam seks ze swoim mężem. Chciałbym juz takiego bardziej namiętnego seksu. Jestem juz w 9 miesiącu ciazy i seks jest raczej spokojniejszy ale zawsze dochodzę. Uwielbiam seks wieczorem bo schodzą ze mnie nerwy i napięcie i lepiej mi sie śpi. Mój maz bardzo mnie zaspokaja i robi świetna minetkę, uwielbiam tez kiedy pieści mi piersi. U nas jest głownie taki problem, ze ja wole seks wieczorem a on woli seks rano bo wieczorem jest zawsze zmęczony.

Gość gość
Mój mąż robi znakomicie minetkę, ale tylko minetkę, dlatego mam dobrego kochanka i on mi dogadza dobrze.