Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarejestruj swój dom w Refugees Welcome i przyjmij uchodźców pod swój dach !

Polecane posty

Gość gość

powiedz to swojemu proboszczowi jutro, niech przyjmie uchodzcow i podzieli sie swoim bogactwem !!!

Gość gość
katoliku pomagaj

Gość gość
A czemu katoliku? To nie katolicy, tylko PO, KOD, lewica i tęczowi ka chcą poamgać i uważają ze to wzbogaci multi-kulti nasze społeczeństwo. To rząd Kopacz trąbił ile tysięcy przyjmą do polski. Więc nie zwalaj teraz tego na katolików.

Gość gość
Rescoator555 dalej w kaftanie siedzisz? :D

Gość gość
Naszym papieżem jest Benedykt XVI, a on póki co nic na ten temat nie mówi. Bergoglio, jeśli o nim myślisz nie jest prawdziwym papieżem.

Gość gość
Rescator555 tu każdy wie że masz coś nie tak z mozgownicom :D

Gość gość
Rescator pragnie zdobywać muslimskie szczyty :D Ти си педераста :D

Gość gość
Jak to komuchy kochaja byc sumieniami chrzescijan. Debilne feministki w szwecji tak witaly "uchodzcow" a teraz nie wiedza gdze s*******ac bo je gwalca (niewazne ze brzydkie, uchodzca zg***** nawet koze).

Gość gość
Rescator555 dziś A co na ten temat mowi wasz papiez ? xxx Tylko że to nie papież, biskup czy ksiądz decyduje kto i w jakiej ilości będzie przyjęty do tego kraju, a premier i rządzący. A tu akurat Pis jest przeciwny, szczególnie pomysłowi Kopacz+PO o masowym przyjęciu emigrantów. Wystarczy spojrzeć co sie stało w Niemczech, Francji, Włoszech itd, tam gdzie polityka "otwartych drzwi" Merkel i Brukseli (Tuska) daje nam najlepsze przykłady jak "fajnie" gościć uchodźców.

Gość gość
Czy twoj proboszcz i biskup tez tak mysla, czy to tylko twoj "orginalny" pomysl? Nie pytałam proboszcza, ani biskupa. Wystarczą mi własne obserwacje i wnioski. W historii KK zdarzali się już antypapieże, więc dlaczego ten nie miał by być jeszcze jednym.

Gość gość
Rescator555 po której stronie tęczy stoisz? :D:D:D

Gość gość
Rescator Ти си моя путка :D 🖐️

Gość gość
No wlasnie nie chca im dawac ale uchodzcow to nie zniecheca i sami biora. Wiec feministki s********ja z dzielnic w ktorych uchodzcow umieszczono. I nie ze sie tym martwie tylko mam beke z lewackich idiotek.

Gość gość
Rescator555 dziś @ gość dziś Tylko że to nie papież, biskup czy ksiądz decyduje..<<< Ja nie pytam kto decyduje, tylko co mowi wasz papiez na ten temat. Czego nie rozumiesz w tym pytaniu? x Twojego bełkotu i seplenienia.

Gość gość
Rescator555 dziś Beke to ma cala Europa z tego skansenu i z prawikow tu zyjacych oczko.gif . Beke to ma cała kafeteria z ciebie :d

Gość gość
Europa to ma z powodu "uchodzcow" brazowy alarm w gaciach a nie beke. I nie wiem czy z zazdrosci czy z czego nas tez chca nimi "ubogacac". Cale szczescie ze pis rzadzi to tak latwo nie pojdzie.

Gość gość
Rescator555 dziś gość dziś Beke to ja mam z prawikow i ich glupoty oczko.gif . XXX śmiej sie śmiej, dobre tabletki ci dziś dali :D

Gość gość
Brazowy alarm w gaciach a nie beke, beke to mamy z lewackiego frajesrtwa ktore naprzyjmowalo "uchodzcow" a teraz co chwile "potepiaja zamachy" bo tylko na tyle ich stac. Na basen dzieci puscic nie moga zeby ich jakis "uchodzca" nie zg****il. I to juz wlasciwie nie jest smieszne - to sa skutki wprowadzania w zycie lewackich utopii.

Gość gość
Rescator555 dziś Aha, i ty uznales , ze ten jest antypapiezem. A Trump jest prezydentem USA czy tez go nie uznajesz ? Właśnie, ja tak uznałam i dla mnie jest to oczywista oczywistość. Po prostu jak wyżej napisałam potrafię wyciągać logiczne wnioski ze słów, czy zachowań.

Gość gość
Rescator555 dziś @ gość dziś Tylko że to nie papież, biskup czy ksiądz decyduje..<<< Ja nie pytam kto decyduje, tylko co mowi wasz papiez na ten temat. Czego nie rozumiesz w tym pytaniu? x A czego ty nie rozumiesz w temacie?! Bo tam nie ma nic o papieżu, wiec tekst twój o papieżu jest nie na temat!

Gość gość
Rescator555 nudzisz już o tych prawikach, masz jakies kompleksy czy ukryte marzenia? :D

Gość gość
Ja tam nie widzialem zeby ktokolwiek sie smial jak trupy sprzatali po kolejnym zamachu. To chyba ty probujesz tu tzw "smiechu przez lzy". Czy to jest juz ostatnie stadium lewackiego skretynienia?

Gość gość
Rescator555 dziś @ gość dziś A czego ty nie rozumiesz w temacie?! Bo tam nie ma nic o papieżu, wiec tekst twój o papieżu jest nie na temat! <<< A jest o PO, KOD, lewicy i tęczowych? To w takim razie jest i o katolikach. A jak jest o katolikach to i o papiezu. Wiec czego nie rozumiesz? x Ale to ty zaczynasz z czepianiem się, ja tylko powielam twoje czepialstwo.

Gość gość
Rescator marzy o scacie z uchodzca. Inni go nie interesuja.

Gość gość
he he, naprawdę są tacy, co przyjmą ciapactwo pod swój dach? taka rodzina, jeden gościu pasozyt, baba i 20 dzieci? jedno jest pewne, syryjczyk czy tam jaki inny arab nie bedzie pracować.

Gość gość
To w wyobrazeniu twoim i reszty prawikow zamachy sa problemem, ktory nie pozwala im zyc. X No wiadomo ze z zamachami "problem" maja tylko ksenofobiczne prawiki z polski. A prawdziwy nowoczesny europejczyk pozostaje "otwarty i tolerancyjny" nawet jak mu leb urzynaja w imie allaha i dzieci gwalca. I to racjonalizowanie - przeciez wiecej ludzi na drogach ginie, co tam zamachy. Czy istnieja jakies granice lewackiego skretynienia?

Gość gość
no, europa ma być islamska, tak już dawno wymyślono, jako reakcję na rozwiązłość europejscy władcy wymyslili oddanie własnych wnuków pod szariat i rządy bezlitosnych ciapaków.

Gość Mirek          Fajfus
ten okulip jest popierrdolony niech se śam przyjmuje ciapatych smoluchow jeebany i niech spierrdala w piiździec jeebany

Gość gość
Rescator555 dziś @ gość dziś ..Ale to ty zaczynasz z czepianiem się, ja tylko powielam twoje czepialstwo..<<< To jest wlasnie prawicka logika: .... że co, że ja jestem prawik? :D Nie no masz coś, jakiś uraz albo schize z tymi prawikami. Niestety w tej dziedzinie nie pomogę, aż taka otwarta nie jestem, szukaj jakieś co cię rozprawiczy :D pa. :D

Gość gość
Rescator555 dziś @ gość wczoraj .... że co, że ja jestem prawik? ..<<< No nie, teraz bedziesz sie zapieral swojego prawictwa. Nie jestes z tego dumny, jak ja ze swego lewactwa. Ale masz racje, takich kretynskich pogladow mozna tylko sie wstydzic XXX Dżajs, nie zrozumiałeś ironii. Wyjaśnię - "że co, że ja jestem prawik?" (w sensie prawik facet) przeciez dalej masz tekst - "Nie no masz coś, jakiś uraz albo schize z tymi prawikami. Niestety w tej dziedzinie nie pomogę, aż taka otwarta nie jestem, szukaj jakieś co cię rozprawiczy" . A ty odpowiadasz o lewicy i prawicy. Weź wyluzuj bo juz nawet nie łapiesz żartów, tylko sztywniak z ciebie jakby ci kija od tęczowej flagi wsadzili w pupe p.s. Jestem kobietą od urodzenia :)