Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziecko samotnej matki ma szansę dostać się do szkoły katolickiej

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym tam się dostać do liceum, ale wiem, że na rozmowie kwalifikacyjnej pytają o to czy rodzina pełna czy nie. Rodzice są po rozwodzie, ojciec mieszka w USA, jest ateistą. Matka praktykuje.

Gość gość
Po co leziesz tam gdzie gardza takimi jak ty? Masochistka?

Gość gość
Twój ojciec jest mądry, że nie wyznaje tej chorej religii. Bierz z niego przykład.

Gość gość
mam dzieci w takiej szkole i powiem ci że oczy mam szeroko otwarte wcześniej tego nie widziłam w klasie córki są trzy dziewczynki które w trakcie trzech lat /straciły/ ojca tzn odszedł od rodziny do innej kobiety i ma juz z nią nowego bejbasa w kalsie syna sa trzy rozwódki o jeden rozwodnik z tym że oni odrazu juz tacy byli dla pokazania statystyki jestem w szoku syna klasa ma 13 dzieci córki 22 dzieci więc chyba nie byłoby to przeszkodą przykre to co napisze ale dla sióstr liczy się żeby czesne płacić

Gość gość
Z matka szmata raczej nie

Gość gość
Wiadomo, że liczy się kasa.

Gość gość
tylko że szkoła katolicka wydawało by się powinna propagować pełne rodziny a dla sióstr liczy się kto na czas płaci a nie jak kto żyje przymyka się na to oczy masz 100% szansę na taka szkołę jak twój tatuś Ateista będzie pieniązki z USA słac

Gość gość
raczej z ojcem szmatą taką samą jak ty co jej matkę od szmat wyzywa.

Gość gość
nie ma to znaczenia, czy pochodzisz z pełnej czy niepełnej rodziny tylko czy ty chcesz i czy sama jesteś wierząca. Jeśli pochodzisz z rozbitej rodziny powinnaś jeszcze dowiedzieć się czy nie uzyskałabyś byś stypendium abyś mogła się uczyć w takiej szkole za darmo.

Gość gość
bzdury zarówno u Salezjanek i Urszulanek nie ma żadnych dotacji bo to sa szkoły NIEPUBLICZNE co ma szkoła prywatna do dotacji??

Gość gość
U salezjanek co roku jak sa dni otwarte czyli nagonka do szkoły opowiada się sprawy oragniazacyjne oraz zdanie które każdy rodzic słyszy żeby przypadkiem mu się coś ne pomyliło NIE JESTEŚMY INSTYTUCJĄ CHARYTATYWNĄ szkoła jest płatna w przypadku trudności finansowych możemy rozłożyć na raty ale trzymiesięczny brak opłat powoduje z godnie ze STATUTEM szkoły wypisanie ze szkoły AMEN

Gość gość
Tak. Mozesz pojsc do takiej szkoly. Glupie komentarze radze omijac. Powodzenia!

Gość gość
NIE MASZ SZANS! Jesteś gorszym sortem, zrozum to. A jeśli, to i tak przez zagorzałych katolików będziesz odrzucona. U mnie w domu (należymy do grupy parafialnej) o rozwodnikach mówimy, że i tak nie będą zbawieni.

Gość gość
Jeśli masz kase to do prywatnej się dostaniesz. Możesz ufundować jakiś remont. Do publicznej wątpię, chyba że będzie mało chętnych. O powodzie nie przyjęcia i tak się przecież nie dowiesz.

Gość gość
Nie lepiej wybrać dobrą, prywatną szkołę bez takiego profilu? Moja córeczka uczy się w http://www.szkolapromyk.szczecin.pl , to znakomita podstawówka, poziom jest naprawdę wysoki.

Gość gość
Ukryty spam. A głupie komentarze...bez komentarza.