Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę że trzecia wojna światowa wybuchnie w tym roku

Polecane posty

Gość gość

Tzn ona trwa już od kilku lat ale myślę że w tym roku ktoś odpali atomówki.

Gość gość
albo poczekają aż ten co wygrał w lotto 23 bańki zdąży je wydać

Gość gość
Jak powiedział znany polski generał 3 wojna światowa stała się faktem bo nigdy na świecie nie było tylu konfliktów zbrojnych z udziałem aż tylu państw co teraz ale bomba atomowa to byłby już niezły hardcore.

Gość gość
No i dobrze, niech się rozpierniczy cała ta planeta. Świat schodzi na psy, jest coraz gorzej i gorzej.

Gość gość
Kiedyś p*****lnie, tylko kto? Ja stawiam na Kima.

Gość ffrankowicz
Kim w Tobie nadzieja!

Gość gość
Kim faktycznie jest nieobliczalny. Z tym swoim usmieszkiem jego zachowanie przypomina mi rozwydrzonego bachora, ktory tupie nozka i domaga sie, by bylo po jego mysli, a potem sam sobie bije brawo. Tyle ze Korea polnocna to przerost formy nad trescia. Pusza sie, a tak naprawde nie za wiele by nawojowali, gdyby prawdziwe mocarstwa sie wkurzyly. Oczywiscie, byloby to katastrofalne w skutkach dla swiata.

Gość gość
Atomówka to byłaby przesada bo ginęły by zwierzęta i rośliny, powinni coś takiego wymyślić aby wyginęli tylko ludzie i to wszyscy bo człowiek nie zasługuje na tą planetę.

Gość gość
Ludzi jest za dużo, a PiSdzielcy chcą by kobiety rodziły wbrew swojej woli. To jest patologia.

Gość gość
starych tych z prl różnych ubeków i towarzyszy zbyt dużo jest. resortowych zbyt dużo. coś trzeba z nimi zrobić!

Gość gość
My tu o wielkiej polityce, a ten tu się wcina z jakimiś pisdzielcami, o których za parę lat nikt nie będzie pamiętał. PiS na pewno nie odpali atomówki. Możesz spać spokojnie.

Gość gość
Mozesz sprecyzowac? Jak to kobiety maja rodzic wbrew swojej woli? Jesli sie bzykaja, to chyba licza sie z konsekwencjami, prawda? Kobiety, wedlug natury, sa od tego, by rodzic. ZADNA kobieta porodu nie moze powstrzymac jak juz w ciaze zajdzie. Moga jedynie starac sie, by w ciaze nie zachodzic. Ja tam nie mam problemu z tym, nie zajsc, jesli nie chce, bez wzgledu, jaka partia rzadzi. To tylko ode mnie zalezy, ile bede miala dzieci, nie od partii. Przstancie sie juz nakrecac, ze PIS to czy PIS tamto. Pis Wam w ci/py nasienia nie wsadza. A zwalanaie winy na PIS, ze ''musze rodzic'' to zwalanie odpowiedzialnosci tylko. Robcie tak, by do ciazy nie doszlo i nie bedzie problemu. Jest XXI wiek ludzie. Nikt was do niczego nie zmusza.