Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolicie bladych czy opalonych facetów?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem wyjątkiem chyba, zdecydowanie 1 :)

Gość gość
Ja lubię opcję 3 - czarnoskórych

Gość gość
opalenizna lub jej brak jest nieważna. najważniejsze to gruba duża pała. Bez tego to jest kaleka a nie facet taka prawda 🖐️

Gość gość
zdecydowanie opalonych ale nie takich co to się opalają leżąc na leżaku tylko takich którzy opalają się pracując fizycznie. Dla mnie to jest prawdziwy mężczyzna :)

Gość gość
13:26 - Budowlaniec pracujący 10 godzin dziennie za 3000 miesięcznie, wiecznie spocony, rzadko kiedy myjący zęby, gwiżdżący na wszystkie kobiety poniżej 60 roku życia na ulicy, faktycznie prawdziwy mężczyzna.

Gość gość
gość dziś no tak bo wszyscy pracujący fizycznie mężczyźni to zwykłe chamy które nie potrafią się zachować, i nie wiedzą jak się używa szczoteczki do zębów :D poza tym 3000 miesięcznie to rozumiem dla ciebie mało?

Gość gość zawadiaka
Zdecydowanie opalonych jak włosi :)

Gość gość
3000 miesięcznie jak na pierwszą/ drugą pracę jest dobre, ale po co najmniej 2 latach doświadczenia tyle zarabiać to wstyd.

Gość gość
mój chłopak pracuje fizycznie i daleko mu do takiego co to gwiżdże na przechodzące kobiety. Nieśmiały, skromny, uczciwy chłopak. Nie dobrze jak się wszystkich do jednego worka wkłada :O Wśród lekarzy i prawników też znajdziesz chama i prostaka, kto wie może nawet częściej.

Gość gość
gość dziś wszystko zależy gdzie mieszkasz i jakie masz wydatki. U mnie w mieście 3000 to chyba ludzie pod sufit ze szczęścia by skakali :D A wstyd to jest siedzieć i nic nie robić, ewentualnie siedzieć i pisać idiotyzmy na publiczny forum :D

Gość gość zawadiaka
gość dziś 13:26 - Budowlaniec pracujący 10 godzin dziennie za 3000 miesięcznie, umięśnionym opalony ..... gwiżdżący na wszystkie kobiety poniżej 45 roku życia na ulicy, faktycznie prawdziwy mężczyzna. x Żebyś wiedział :) p.s. Naniosłam poprawki

Gość gość
3000 na pierwszą pracę? :D gdzie tyle płacą? i rozumiem że piszemy o kwotach na rękę? Niektórzy chyba nie wiedzą w jakim świecie żyją :)

Gość gość
nie wiem czy to napisać ale napiszę :D kiedy słyszę że ktoś jest informatykiem to jakoś wiąże mi się to ze słowem nieudacznik. Może trochę za ostre słowo ale jakoś inne teraz mi nie przychodzi do głowy. Weźmy np ratowników medycznych którzy zarabiają grosze,a od których zależy ludzkie zycie, taki człowiek musi mieć głowę na karku, stalowe nerwy, szybko podejmować dezyzje itd. Po prostu informatycy są teraz na czasie bo takie jest zapotrzebowanie ale użyteczność społeczna ich jest żadna.

Gość gość
taki człowiek musi mieć głowę na karku, stalowe nerwy, szybko podejmować dezyzje xxx To chyba opis programisty. użyteczność społeczna ich jest żadna xxx A ty jaką masz pracę?

Gość gość
Do nas do pracy przyszedł teraz jakiś koleś po informatyce i powiem szczerze, że lebioda z dwiema lewymi rękami do roboty.

Gość gość
lebioda z dwiema lewymi rękami do roboty xxx Właśnie dlatego poszedł do was, a nie pracować jako programista, architekt it albo data scientist.

Gość prawi 114
W Polsce nie jest tak łatwo się opalić Natomiast solarium opalenizna wygląda tragicznie..

Gość gość
opalonych

Gość gość
3000 na ręke to zarabia MŁODY LEKARZ :P.... też byście go wyśmialy :D ?