Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż mnie uderzyl

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem 10 lat, pierwszy raz mnie uderzył, jestem w szoku... nie wiem nawet jak zareagować na takie zachowanie. Jest dość spokojny i nie spodziewalam się tego po nim. Był pijany...

Gość gość
Ale jak to wyglądało - siedziałaś spokojnie, a on podszedł i uderzył?

Gość gość
Widocznie zasłużyłaś.

Gość Virriel
Opowiedz wszystko od początku...od czego się zaczęło. Bo Twój opis tej sytuacji jest trochę niezrozumiały :/ Po prostu sobie siedziałaś a on podszedł i Cię uderzył?

Gość gość
Najpierw mu powiedziałam że go zdradzam.

Gość gość
Ktos tu się podszywa. Wrócił ze spotkania z kolegami, pili. Rozmawialiśmy, zaczal czepiac się o wszystko, bo w zlewie dwa brudne talerze, bo powinnam zrobić mu kolacje, powiedziałam ze jest pijany i wyolbtzymia wszystko, że pogadamy jutro i idę spać a on złapał mnie za rękę, odwrócił i uderzyl

Gość gość
jak raz to się nie liczy

Gość gość
Jesteś bałaganiarską flądrą, a rolą żony jest utrzymywanie porządku i służenie swojemu mężczyźnie. Zasłużyłaś.

Gość gość
"Widocznie zasłużyłaś." x A jak mąż nie sprzątnie po sobie albo się upije w 3 du/py to też zasłuży na bicie? Czyli idąc twoim tokiem myślenia kobieta może przyje/bać wtedy facetowi żelazkiem w łeb? Spoko :)

Gość Virriel
Uciekaj póki jeszcze możesz, dziewczyno :( Takie są właśnie początki znęcania się. Wziąć siekierę i tylko takiemu jaja odpierdolić, może by się wtedy nauczył, że kobiety trzeba szanować.

Gość gość
A jak mąż nie sprzątnie po sobie x co to za genderowa pisanina. Od sprzątania jest ZAWSZE kobieta.

Gość gość
Dbam o dom, robię śniadania, obiady i kolacje. Wyszedł to nie robiłam tej kolacji. Nie sądzę że każda z was ma zawsze pusty zlew, bez brudnych naczyn. Poza tym nie uważam aby ktokolwiek mógł sobie zasłużyć na bicie.

Gość gość
"co to za genderowa pisanina. Od sprzątania jest ZAWSZE kobieta." x Chyba tylko w Twoim zacofanym, zaściankowym łebku, durniu :D

Gość Virriel
goś dziś co to za genderowa pisanina. Od sprzątania jest ZAWSZE kobieta. x Jesteś żałosny. A co, Wy mężczyźni w domu nie jesteście, nie jecie? Nie możecie od czasu do czasu pomóc kobiecie? Ugotować chociaż raz obiadu, pozmywać naczyń?

Gość gość
Facet ma kasę do domu przynosić a baba ma na szmacie i w garach zapier/dalać. Koniec i kropka.

Gość gość
Po pierwsze mąż naszej założycielki tematu był na popijawie z kolegami, i co, w taki sposób pracował? :D Po drugie to nie jest chyba powód do bicia.

Gość gość
Za przenoszenie hajsu do domu należy się czasem reset :O

Gość gość
Autorko jesteś tu jeszcze?

Gość gość
do 17:17 jesteś idiotą do potęgi , to nie średniowiecze ,jak mąż ma kasę przynosić to niech przynosi tyle ,żeby jego ukochana nie musiała sprzątać i jechać na szmacie ,tylko powinna mieć do tego służące jesteś w ogóle jakiś dziwny ...w tych swoich wypowiedziach !! lecz się póki za późno nie jest ,albo idź zarobić na ukochaną ty cwelu !!!

Gość gość
Jestem kobietą, debilu. I nadal uważam że to rola kobiety by dbać o ognisko domowe i o męża. I rodzić dzieci.

Gość gość
Zrób jak żona Piaseckiego posła pisu nagraj go i idź do pytania na śniadanie :D

Gość gość
Tak jestem tu. Ok, ale.ja tez pracuje, dbam o dom i dziecko. I to z pewnością nie jest powód by mąż mnie bił.

Gość gość
Jakiś powód musiał być. Być może coś z przeszłości co nie do końca zostało wyjaśnione.

Gość gość
Zbij męża i będziecie kwita. Serio co za mężczyzna wyżywa się na słabszej osobie? Do dziecka też będzie skakać z łapami? Potrzebujesz kogoś kto jemu odda...

Gość gość
Nie mam pojęcia. Lecz nigdy się tak nie zachowywał. Gdy coś nie było wyjaśnione to mówił mi o tym. Dziś przepraszał i mówił ze nie wie dlaczego mnie uderzył. .. Eh. Nie wiem co myśleć o tym

Gość gość
Ma tepa babe z kafeterii to mu sie nie dziwie.. marne prowo 2 na 10