Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UczęSięŻyć27

Kawalerka dla matki i dwójki dzieci?

Polecane posty

Gość UczęSięŻyć27

Hej, czy kawalerka dla mnie i 2 synów w wieku 4 i 7 lat będzie ok? Pow. ok. 35m^. Dzieciaki mieliby łóżko piętrowe. Zastanawiam się jednak, czy to dobry pomysł, gdyż zapewne ktoś czasem nas odwiedzi i nie wiem, czy nie lepiej nawet w tym metrażu szukać 2 pokojowego mieszkania. A, BTW szukam mieszkania do wynajęcia w Katowicach na Śródmieściu. Czy dam radę w kweocie 1500zł z mediami wynająć 2pok. mieszkanie? Orientuje się ktoś? Przeglądam oferty i będę dzwonić, ale co z polecenia to może inaczej :-)

Gość gość
a jak sobie chłopa przyprowadzisz,to się parzyć masz zamiar przy młodych?

Gość gość
w mieszkaniu seksu nie robię , w parku, w bramie albo jak fagas ma chate wolna to u niego. raz się zdarzyło to dałam dzieciom wino i spali mocno z 5 godzin. wystarczyło nam....

Gość gość
dobry podszyw :D🖐️

Gość UczęSięZyć27
mam sponsora u niego się spotykam. bo skąd bym miała 1500 na wynajęcie mieszkania i jeszcze wykarmienie trzech mord

Gość gość
pisz więcej, dobrze ci idzie :D🖐️

Gość gość
Szukaj raczej dwóch pokoi, choćby najmniejszych. Ty będziesz miała większą swobodę w przyjmowaniu gości, gdy w tym czasie dzieci będą mogły spać albo odrabiać lekcje. Oni tez bedą mogli w swoim pokoju przyjąć kolegów. Poza tym dzieci rosną i przyda im sie osobny pokój.

Gość UczęSięZyć27
ściany pewnie cienkie i będą wszystko słyszeli?

Ale się uśmiałam hahahaha, parzyć - to po śląsku ?;-) Dziękuję, faktycznie po przeanalizowaniu za i przeciw, osobny pokoik dla dzieci będzie najlepszym rozwiązaniem... :-)

Gość gość
Koniecznie 2 pokoje! Ja mam 38m2 , 2 pokoje, 1 dziecko i jest naprawde ok.

Gość gość zawadiaka
gość dziś w mieszkaniu seksu nie robię , w parku, w bramie albo jak fagas ma chate wolna to u niego. raz się zdarzyło to dałam dzieciom wino i spali mocno z 5 godzin. wystarczyło nam... x :D :D :D

Gość Helka85
Jeśli szukasz atrakcyjnych ofert nieruchomość, wejdź tutaj: http://www.extra.pl/ . Znajdziesz tam ofert od wynajmu po działki. Te biuro nieruchomości to wiodąca na rynku lokalnym agencja nieruchomości z ponad 20 letnim doświadczeniem w branży. Warto ich wybrać, ponieważ zakup nieruchomości to inwestycja na lata dlatego przed dokonaniem tak ważnej decyzji trzeba być jej w stu procentach pewni, a oni pomogą w razie potrzeby.

Gość gość
A może udałoby się znaleźć tańsze mieszkanie w takiej cenie? Mnie udało się znaleźć bardzo tanie dwupokojowe dzięki http://samson-dom.pl/ . Świetnie mi doradzili.