Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24latekk

Już postanowiłem

Polecane posty

Gość 24latekk

jutro po zajęciach na uczelni nie wracam prosto do domu tylko będę jeździł autobusami i tramwajami i chodził po osiedlach aż zdobędę kontakt do jakiejś dziewczyny, jak nie telefon to maila, gg, nk, fb, cokolwiek. Chociaż do jednej, choćbym miał się telepać do 21 to nie odpuszczę. Jeśli ktoś ciekawy, to zajęcia kończę 14:30 tak więc będę miał dużo czasu. Trzymajcie kciuki.

Gość 24latekk
Ech... odkopałem ten temat żeby zdać relację. Przesadziłem z tą 21, zwyczajnie nie dałem rady :/ Byłem w domu trochę po 18. Bilans: 4 zagadane dziewczyny, 0 zdobytych kontaktów :( Nie dało rady więcej zagadać, nie było okazji. Ale nie zrażam się, akurat trafiłem na zajęte; jak tylko znów skończę zajęcia jakoś wcześniej to też zafunduję sobie wojaże komunikacją miejską i marsze w celu "tropienia" interesujących dziewczyn :)

Gość gość
a ja tam trzymam za ciebie kciuki ! ;D

Gość gość
one ci powiedziały że są zajęte tylko dlatego że jesteś frajerem a nie że są zajęte :D

Gość 24latekk
Piszcie sobie hejterzy ile chcecie; KULTURALNE zagadywanie obcych ludzi na ulicy jest normalne w Europie Zachodniej i ludzie w ten sposób normalnie się poznają, nie ma w tym nic dziwnego. Nie moja wina że wyprzedzam mentalnie to społeczeństwo przynajmniej o kilkadziesiąt lat. A takie akcje to wyjdą mi nawet na zdrowie bo jestem na dobrej drodze do rzucenia palenia i ogólnie dbania o kondycję - bo jak zobaczę fajną dziewczynę z odległości np. 40-50 m i jeszcze idącą dość szybko to muszę być wystarczająco wydolny żeby ją "dogonić" i jeszcze nie dostać przy tym zadyszki, bo jak tu podrywać i jednocześnie ledwo dysząc :)