Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciasna pochwa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem. Od samego początku współżycia nie miałam problemów, nic mnie nie bolało ani nie było problemu żeby facet we mnie wszedł. Seks uprawiam często, codziennie lub częściej. Od około dwóch miesięcy przez około 3 do 5 dni byłam ciaśniejsza i lekki ból sprawiało mi wchodzenie mojego faceta we mnie. Od okolo 1.5 tygodnia się to nie zmienia. Zapewniam, że nie jest to kwestia nawilżenia. Nie jest to dla mnie komfortowe bo bardzo lubię to robić, a to dosłownie działa mi na nerwy. Dodam, że ostatnio dowiedziałam się,że mogę być uczulona na jego spermę, nie zabezpieczamy się prezerwatywą. Z tym pratnerem sypiam już pół roku. Co może być powodem mojej ciasnej pochwy oraz jak to zwalczyć?

Gość gość
I dodam jeszcze, że po przekroczeniu pewnej granicy czujemy z partnerem "przeskok" i później już wchodzi luźno.

Gość gość
Kocham Cię ;)

Gość wysoki brunet 34
Jesteś spięta na wejściu, jak jesteś juz mokra i rozgrzana to partner niech Cię "przygotuje" palcami. Sądzę że jesteś teraz ciaśniejsza niż wczesniej

Gość gość
Problem w tym, że nawet jeżeli uprawiam seks dwa razy pod rząd to za drugim razem dalej jestem ciasna na wejściu.. Nie mam pojęcia czemu tak jest.

Gość gość
bo durna jest

Gość gość
Jak dla mnie jesteś normalna. Niech Twój Facet zadba o dłuższą grę wstępną bo prawdopodobnie potrzebujesz już dłuższej gry na tym etapie związku :D Najlepiej niech zafunduje ci porządny oral pod koniec gdy wstępnej!

Gość wysoki brunet 34
A te odczucia ciasnośćci odczuwa również Twoj facet czy tylko Ty?Spróbujcie wibratora niech chodzi cały czas na obrotach w Tobie aż do Twojego orgazmu, a potem od razu niech facet w Ciebie wejdzie zaraz po wyjęciu wibratora, niech oceni czy jest wtedy luźniej, łatwiej mu się wchodzi. Czy to ciasne wejście sprawia Ci ból za każdym razem. Czy kochaliście się niedawno w jakiś inny sposób np bardzo mocno pod nietypowym kątem lub z gadżetami. Możliwe też że masz infekcję i przejdzie Ci ten ból po wyleczeniu

Gość gość
nie ma takich pochw

Gość gość
Jesteśmy fanami typu bdsm,kajdanki, kneble, bicze,obroze.. Zawsze zamiast kochać doslownie sie pieprzym.. :) Nie próbowaliśmy niczego nowego, zawsze w sumie to samo. Wibratorow nie uzywamy bo nam to nie potrzebne - mój facet jest bardzo dobrze obdarzony. Ja jestem kobietą która bardzo czerpie przyjemność bez ograzmu, nie umiem dojść,nawet przy godzinnym seksie, często czuję się jakbym była na skraju natomiast nigdy nie dochodze. Mimo że po tym uczuciu skrajności czuję ulgę :)

Gość gość
gość dziś Ty jesteś autorką tematu?

Gość gość
Tak ja jestem :)

Gość gość
jeśli masz to od jakiegoś czasu to sobie po protu przetarłaś cipke i tyle jeśli Ci to nie przejdzie to idz do lekarza. Swoja drogą chciałbym zobaczyć taka zabawę w pejcze kajdanki itd podoba misię to pieprzym napiszesz bogiss@o2.pl

Gość gość
Również byłam bardzo ciasna i po pół roku współżycia z chłopakiem zaproponował seks z jego najlepszymi dwoma kolegami by mnie dotarli. Na jednego miałam od dawna ochotę na drugiego nie bo był bardzo wyniosły. Chłopak zdecydował oboje lub wcale i uległam na obu. Podczas jednego ze spotkań zaproponował mnie im do zerżnięcia byli silnie zaskoczeni lecz się chętnie zgodzili. Chciałam by pierwszy był ten co go nie lubiłam i się zdziwiłam bo po zdjęciu spodni ukazał się duży k***s. Miał problem z wejściem więc mój chłopak przerwał i zaczął robić monetę doprowadził że byłam mokra wtedy rozszerzył moje nogi i zaprosił gdzie bez problemu wszedł po same jądra. Dość szybko miałam orgazm a i on dość szybko miał finał w cipce zalewają ją mocno. Drugi gdy wszedł to prawie go nie czułam bo dużo mniejszy i również szybko zakończył. Gdy jako ostatni wszedł mój chłopak dolał swoją spermę to zaczęła się wyciskać sperma z cipki zalewają moje uda. W ten sposób zostałam dotarła przez kolegów chłopaka. Więcej chłopak nie pozwolił na seks grupowy.

Gość gość
Tak to bywa, ja przez 10 lat małżeństwa miałam seks tylko z mężem, urodziłam dwójkę dzieci, wszystko było ok, ale dwa lata temu pracowałam w UK, poznałam tam fajnego faceta, no i stało się, po pierwszym stosunku stwierdził że jestem ciasna jak dziewica, a potem bzykał mnie na całego, wróciłam do domu i okazało się że...bardzo słabo czuje penisa męża, zrobiłam się bardzo lużna, mąż nie jest zadowolony ale na razie nic nie mówi.

Gość gość
To możliwe że rozlużniła się?

Gość gość
Możliwe

Gość gość
Tak, to jest możliwe, u mnie też się rozlużniła po pobycie przez 3 lata w USA i po licznych stosunkach z czarnymi, teraz prawie nie czuję męża.

Gość gość
Moja c**eczka też była ciasna, ale...teraz już nie jest.

Gość gość
luźna c***a bo mięsień kegla wam siada

Gość gość
To nie mięsień tylko duży k***s mi ją rozepchał.

Gość gość
Ja też miałam ciasną nawet po urodzeniu dwójki dzieci, ale w UK mi ją rozlużnili.

Gość gość
Również miałam do porodów ciasną pochwę. Mój jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i raz nawet zawołałam z bólu bo bardzo ostro wszedł ginekolog w cipkę. I wtedy jeszcze chłopak teraz mąż powiedział delikatniej. Gin się ogarnął i dalej badał delikatniej. Mąż wspierał mnie podczas porodów bo było trudno zwłaszcza przy pierwszym przy ciasnej cipce.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Więcej na HTTP://E-MASTURBACJA.PL