Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endriududa

KAMPANI MONTE KASZKA

Polecane posty

Gość endriududa

KAMPANIA MONTE KASZKA witam dostałem sie do kapmani monte kszka na platformie trnd. kampania jest super, dzieciaki zadowolone, kaszka delikatna w smaku nie za słodka, wielkosc odpowiednia, w sam raz nie pierwsze sniaanie dla dzieci jak i dla dorosłych

Bardzo dobry deserek dla Maluchów i Łasuchów. Nowa wersja deseru Monte zawiera dwie warstwy: mleczną kaszkę na gorze oraz czekoladowo-orzechową na dole. Ten smak sprawia, że sześć kubeczków w jednym opakowaniu zbiorczym znika nie wiadomo kiedy. Opakowanie dla dziecka jest w sam raz, natomiast dla dorosłych jedno jest za małe zwłaszcza że jest tak dobre że chciałoby się odrazu zjeść więcej.

Gość daracz111
Też zajadam się Monte Kaszką. Smakuje mi o wiele bardziej niż tradycyjne Monte. Moja córcia również z ochotą delektuje się smakowitym deserkiem.Fajny pomysł na przekąskę w ciągu dnia, bo najeść się nie nie specjalnie da, bo opakowanie troszeczkę za małe.

Gość ziuta63
Monte kaszka do gustu przypadła również i mi, jak i mojej rodzinie, tej bliższej i tej dalszej. Fajny pomysł zwłaszcza dla dzieciaków, żeby zjadły coś pożywnego w ciągu dnia, a nie zawsze chcą tradycyjne jogurty. Monte jest słodkie, ale nie za słodkie, konsystencja bardzo fajna. Szkoda tylko, że nie ma w sprzedaży większych kubeczków, bo taki mały dla mnie to za mało.

Udało mi się testować Monte Kaszki dzięki platformie TRND . Monte Kaszka jest to połączenie idealnego smaku Monte, lekkiej i gęstej konsystencji z dodatkiem niezwykle pożywnej kaszki manny. Jest również tak samo bardzo smaczna jak inne wersje Monte. Jest to bardzo pożywny, syty deser dla osób w każdym wieku. Kaszka w takich małych opakowaniach nadaje się jako dodatek do śniadania, jak również mała przekąska do szkoły, na spacer lub jako podwieczorek. Deser godny polecenia.