Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orihime

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Orihime

Witam. Proszę o pomoc. W końcu zebrałam się na odwagę i chcę pójść do ginekologa. Będzie to moja pierwsza wizyta. Jestem zmuszona ciągłymi infekcjami, ciągły ból i objawy nie dają mi spokoju już bardzo długi czas a leczenie "na własną rękę" przestało już pomagać. Bardzo boje się i wstydzę takiej wizyty ponieważ jestem osobą nieśmiałą i unikam lekarzy (jakiś wrodzony strach) . Czy mogłyby mi Panie polecić ginekologa do którego warto się udać na pierwszą wizytę? z góry dziękuj***ardzo za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość gość
Poszukaj ginekologa mężczyzny , oni z reguły są delikatniejsi . Nie krępuj się bo dla takiego lekarza twoje dolegliwości są codziennością i nie robi t na nim żadnego wrażenia. Wiem że pierwszy raz jest najgorszy ale zobaczysz nie "taki diabeł straszny jak go maluja " Z jakiego województwa jesteś ?

Gość gość
@gość Podlaskie a dokładnie to Łomża

Gość gość
Oj a ja z małopolski , to nie moje tereny więc nie pomogę Ci w wyborze ginekologa . Ale poszukaj w net i poczytaj opinie , sama kogoś wybierzesz .

Gość gość
@gość tak właśnie zrobię, dziękuję bardzo za odpowiedź :)

Gość gość
Ile ty masz lat dziewczyno?

Gość Orihime
@gość mam 18 lat.

Gość gość
A co to ma za znaczenie ile się ma lat ? ja pierwszy raz u gina byłam w wieku 19 lat i też się mega stresowałam i chodziłam do kobiety. po urodzeniu dziecka wszystko mi już jedno kto mnie bada. jak leżałam na patologii ciązy to co chwila mnie inny lekarz badał. teraz mam 30 lat i chodze tylko do faceta :)