Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita92

związek

Polecane posty

Gość jowita92

Sprawa wygląda tak. Jak zaczęłam być w związku z moim chlopakiembto po kilku miesiącach zauważyłam w historii przeglądania ze wchodzi na zdjęcia takiej jednej dziewczyny ktora mu się podobała jak jeszcze nie byliśmy razem. Nie chciałam robić afery więc przemilczalam. Potem jednak zauważyłam ze to się nie zmieniło i wchodził w jej profil kilka razy dziennie. Zrobiłam awanturę i obiecał ze przestanie. Mówił ze to z nudów a prawda jest taka ze mu się podoba więc ogladal jej zdjęcia (to po co ze mną jest jak ogląda inne) sprawa ucichla przestał wchodzić lub usuwał historię lecz po roku znowu ta sama sytuacja nie dość ze na nią wchodzi to jeszcze wysyła jej profil koledze żeby nie wiem też ja poogladal? To jest chore! Nie wiem co robić jest mi strasznie przykro po prostu ...

Gość gość
ehhh...przykra sytuacja współczuje Ci autorko ;( widocznie on ma ciągle do niej jakiś sentyment... a tak obiektywnie patrząć jak oceniasz siebie na jej tle jeśli można spytać? jest o co byc zazdrosnym w sensie?

Gość gość
hmmm jeszcze jakby oglądał inne ładne koleżanki to w sumie luz - tacy juz sa faceci lubia se popatrzec na inne fajne d**y, normalka.. ale jak on jest zafiksowany na tej jednej no to juz jest kłopot...

Gość jowita92
No moim zdaniem nie mam jej nawet jak dorównać . Jeżeli ogladal by inne różne to machnelabym ręka ale jeśli to jest jedna i ta sama. Nie wiem co robic

Gość gość
ja bym nie była z kims takim

Gość gość
chyba jesteście oboje nie dojrzali, a juz szczególnie on.

Gość gość
Mam podobny problem żona świńtuszy sms i mms z jednym gościem. Kiedyś ją złapałem na tym. To kolega z pracy Piszą co i jak by sobie robili i wysyłają fotki i filmiki. Obiecała przestać. To było kilka miesięcy temu. Teraz znowu ją na tym przyłapałem i z tym samym gościem ona już tam dawno nie pracuje. Nie wiem co robić znowu obiecuję przestać ale straciłem do niej zaufanie.