Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puszke

w piatek ide sie dowiedziec czy moge w anglii uczyc sie ekonomii

Polecane posty

Gość gość
Przecież ty DEBILU nawet gimnazjum nie ukończyłeś :P.

po pierwsze sam jestes debil, od 9 roku zycia gram na perkusji, to wystarczy by stwierdzic, ze przewyzszam cie intelektem a po drugie nie twoja sprawa co ukonczylem idioto

Gość gość
Od 9 roku napi_rdala się pałkami po pustym łbie :D, to mu się popieprzyło, że jest perkusistą :P. Przecież ten DEBIL jest sądownie ubezwłasnowolniony.

po pustym lbie to ty sie napi3rdalasz codziennie, gdy ci szef placi, idioto. nigdy nie bylbys w stanie grac tego co ja na bebnach, bo po prostu jestes ograniczonym w rozwoju troglodyta.

Gość gość
Akurat na bębnach to potrafią grać wszystkie upośledzone umysłowo dzieci. Nie jesteś sam :P.

no widzisz, nawet uposledzone umyslowo dzieci umieja trzymac rytm grajac z gitarami, czym ty pochwalic sie nie mozesz. Wlasnie sam przyznales sie, ze uposledzone dzieci maja lepiej rozwiniety mozg niz ty, cymbale :P.

Gość gość
Zawodowo mam częsty kontakt z upośledzonymi dziećmi i bardzo im współczuję, jednak takie chodzące g_wno jak ty, napełnia mnie tylko odrazą :(. Twoja matka musi ciągle płakać, ze kiedyś nie zastosowała antykoncepcji :P.

A co ma twoj kontakt z uposledzonymi dziecmi z moimi wirtuozerskimi umiejetnosciami gry na zestawie, uposledzony tradzie? Zakladam, ze pracujesz utrzymujac kontakt z uposledzonymi dziecmi, ktorych obrazasz na forum publicznym?

Gość gość
Obrażam tylko ciebie DEBILU, bo swoimi postami na to zasłużyłeś. Jesteś dowodem na to, że nie wolno pozostawiać matek sam na sam z upośledzonymi umysłowo dziećmi. Inaczej może z tych dzieci powstać taka wzorcowa patologia jak ty.

Obrazasz mnie nazywajac mnie uposledzonym dzieckiem, z ktorymi masz codziennie zawodowo do czynienia? Pamietaj, z kim przystajesz takim sie stajesz, ty widze juz od dluzszego czasu stajesz sie z dnia na dzien coraz bardziej uposledzony, dzieki swoim uposledzonym dzieciom, hahah... A tera wybacz, ale nie mam ochoty konwersowac z uposledzencem twojego pokroju, poniewaz czeka mnie przemeblowanie, nie pozdrawiam :).

Gość gość
Będziesz przemeblowywał swoje ostatnie szare komórki :P ? To dużo pracy mieć nie będziesz :P.