Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was stale cos w domu wlączone radio lub tv?

Polecane posty

Gość gość

Kogo nie odwiedze, to zawsze wlączona muzyka, albo w radio jakas audycja, albo w tv coś leci. Nikt tego nie wylącza jak gość przychodzi. Nie lubicie ciszy w mieszkaniu?

Gość gość
Zdecydowanie coś zawsze u mnie musi gadać. Nawet w nocy mam włączone radio.

Gość gość
W samochodach to samo. Rozmawiać z kimś przy audycjach radiowych, glośnej muzyce ? Gdzie nie wejdziesz do sklepu - muzyka, do znajomych wpadniesz- telewizja i reklamy.

Gość gość
U mnie tv jest włączony non stop gdy jestem w domu. Nawet jak nie oglądam to lubię jak jest włączony. Ciszę lubie tylko w nocy.

Gość gość
U mnie jest cisza, gdzies się musze wyciszyć, bo i tak zewsząd hałasy. A jak idę do kogoś, albo ktoś mnie bierze samochodem, to zawsze coś leci. A ja się pytam czy można ściszyć, bo mnie głośne dżwięki drażnia i zakłócają rozmowę.

Gość gość
Nie męczy was , że praktycznie wszędzie jest hałas, nawet w taksówce nie obejdzie sie bez radia. Od czego odpoczywacie chodząc na przyklad po górach, a może i tam macie sluchawki na uszach ?

Gość gość
Nie ogladam tv, bo mnie wq***a, slucham muzyki tylko jak mam ochote.

Gość gość
18.31 powszechnie spotykam sie z podobną sytuacją - ludzie nie przyciszają muzyki ani audycji radiowej gdy ktos zaczyna z nimi rozmawiac, a oczywiste jest, ze przy wysokich decybelach trudno o naturalną rozmowe nie podnosząc nienaturalnie glosu :-)

Gość gość
u mnie w domu cisza, włączam tylko na coś konkretnego i zaraz po tym wyłączam. Gdy jestem u kogoś, to grzecznie pytam, czy można wyłączyć, z reguły życzenia gościa sie spełnia, więc nie ma z tym problemu. Niektórzy juz wiedzą, że przy mnie trzeba wyłączyć ;-)

Gość gość
gość dziś 18.31 powszechnie spotykam sie z podobną sytuacją - ludzie nie przyciszają muzyki ani audycji radiowej gdy ktos zaczyna z nimi rozmawiac, a oczywiste jest, ze przy wysokich decybelach trudno o naturalną rozmowe nie podnosząc nienaturalnie glosu usmiech.gif x No własnie, a do tego to denerwujące jak sie trzeba z radiem czy telewizorem przekrzykiwać.

Gość gość
nie rozumiem ludzi, którzy nie wylączaja telewizora gdy ktoś do nich przychodzi, zupełny brak kultury moim zdaniem, cos tam so ie gra w tle i zawsze można rzucić okiem na rozwój akcji w serialu

Gość gość
Od rana do wieczora nie tylko w domu bo w pracy tez gra