Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZłotyWilk

Nie potrafię tak żyć...

Polecane posty

Cześć, od 2016 roku szkolnego przeszłam do innej szkoły, ale powód jest smutny... Jestem z pewnego miasta w województwie śląskim. Ale do rzeczy. Dnia 22 czerwca zdarzyła się rzecz, która odmieniła moje życie, wszystko i samoocenę. Podłożono mi telefon, że ,,NIBY" ukradłam. Zrobiła to Marysia-wróg. Wiem o tym, że to ona...JESTEM TEGO PEWNA NA 100%. Od zawsze mnie raniła małymi kroczkami, ale się nie dawałam... ja po prosu byłam sobą, robiłam to co lubię i miałam parę rzekomych przyjaciółek, przypominam rzekomych... Zrobiła się sytuacja na całąąą klasę. Moja wychowawczyni podejrzewała mnie o to, a dlaczego? Bo żal jej było kochanej Marysi. A czemu? Bo ona (Marysia) mi zazdrościła tych przyjaciółek i tego, że w tedy szczęśliwie żyłam. Mówiłam koleżanką żeby z nią nie gadały bo jest WREDNA w prawdziwym znaczeniu i to, że jest podła i egoistyczna.- PRAWDA JEST TAKA. Marysia jest na prawdę podła, zawsze były z nią problemy. W klasach 1-3 kradła mi przyjaciółki, a ja postanowiłam się ,,zemścić" i zrobić to co ona mi (kraść koleżanki). Bardzo się z nimi zaprzyjaźniłam, z tymi koleżankami, które później były moimi rzekomymi przyjaciółkami. BARDZO MI NA NICH ZALEŻAŁO, a najbardziej tak EVER4Ever na Gabrysi. Ale nadal mi na niej zależy... Wracając do tego co było po kolei, jak już oskarżono o kradzież, mama się zdenerwowała na szkołę, wiec mnie przepisała do innej szkoły. Dyrektorka powiedziała, że nie może Marysi przepisać bo jeszcze sobie coś zrobi. A pomyślała o mnie? Utrata RZEKOMYCH przyjaciół, utrata tego co było... i fałszywe oskarżenie!? OŁ NOŁ BEJBE. I już w tej nowej szkole. Muszę powiedzieć, że szkoła zarąbista, nauczyciele osobniki w klasie. SUPER. I już jakoś w Marcu... Gabrysia osoba, na której mi bardzo zależy napisała mi coś czego nie mogłam przełknąć... między innymi: ,,nikt cię nie chce"...i wiele gorszych rzeczy, ale przyznaję się też jej nie ładnie dogryzałam w tej ,,konwersejszyn". No to coś złego, ale nie aż tak złego jak to co ona mi napisała : ,, i uwierzyć, że ten plemnik był pierwszy". No sorry zdenerwowałam się! No nie ładnie, wiem. Ale te wszystkie słowa co ona mi napisała i inne rzeczy. Najgorsze jest w tym to, że ona nie potrafiła mi mi tak powiedzieć tak sama z Siebie! Co ja nic jej nie zrobiłam i zaczęła mi dogryzać na tym ,,konwersejszyn". Ja wiem czemu ona mi to napisała, to był wpływ Marysi.Ona nagadała o mnie złych rzeczy i kazała napisać to Gabrysi. Najlepsze jest to, że wysłała mi zdjęcie jej i Marysi i napisała: ,, Z tą osobą mogę się przyjaźnić".I to przełamało moje serce, zależało mi na Gabrysi bardzo, kochałam ją jako przyjaciółkę. Ale to był strzał prosto w serce.Jak o tym myślę chce mi się płakać. Gorzej być nie mogło. Ona mnie bardzo zraniła. A mi na niej zależało i jej ufałam. Najgorsza jest utrata przyjaciela. Nadal zależy mi na Gabrysi, obecnie mam inne przyjaciółki. Marysia jest podła i podlizuje się Gabrysi, NIBY są przyjaciólkami, uważa tak Gabrysia, a Marysia wystawia zdjęcia na insta i oznacza jej wszystkie ,,przyjaciółki", ale brakuje tam Gabrysi.- jest tak na wszystkich zdjęciach. Mam Gabrysie na snapchacie gdzie umieszcza zdjęcia z Marysią. I pisze: ,,kocham <3 <3 <3". Ale mimo wszystko wiem, że ta przyjaźń to kłamstwo i tylko Gabrysia uważa ją za przyjaciółkę. Dziękuję za wysłuchanie/przeczytanie mojej historii. Niektóre imiona zostały zmienione w sumie jedno. Pisała to Laura. Która pozdrawia jedną przyjaciółkę z tamtej szkoły- Patrycję. Trzymam się i nadal zależy mi na Gabrysi. I chcę żeby było jak dawnej! Pa i pamiętajcie o tym, że trzeba twardo stąpać po świecie. Przepraszam za błędy- dysleksja. <3 Nie dawno załamałam się z tego powodu, że Gabrysia ,,odeszła"...ważna osoba.

Gość gość
ee idze dziewczyno...