Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to mnie skreśla

Moja obsesja. Nie zaakceptowałbym kobiety, która uprawiała seks bez związku

Polecane posty

Gość Czy to mnie skreśla

Choćby nie wiem, jakie miała inne zalety, nie poradziłbym sobie z jej przeszłością, niezależnie czy to była imprezowa przygoda, czy spotykanie się na seks z bliskim przyjacielem. Po prostu nie mógłbym bym sobie poradzić z tym, że moja wybranka uprawiała seksu bez związku. Czy z takim rygoryzmem moralnym jestem u kobiet skreślony?

Gość gość
Wspolczesna kobieta to zwykla pospolita szmata pytanie czy takiego kogos chcesz do zwiazku?

Gość gość
a jak jakaś uprawiała seks bez sensu, to też?

Gość gość
Kazda dzis doslownie kazda na roochacza na swoim koncie

Gość Czy to mnie skreśla
Ja akurat myślę, że nie każda ma za sobą taki seks.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Marta, najgorętsza laseczka na http://sextelefon.org.pl/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)

Gość gość
Nie rozumiem ale wyzywacie ludzi Przykro że macie chuujowe życie ale nie wprawiajcie innych w kompleksy że są źli itd Mamy 21 wiek możemy robić co chcemy żaden chuuj prawiczek nie będzie mi wypominał i mówił co dobre a złe To was skreśla u kobiet Bo obcokrajowcy nie patrzą tak na to jak wy A d**y z innych krajów normalnie się rżną jak chcą I żaden pseudo cfeeel im tego nie wypomina

Gość gość
Lepszy niż klasyczny zaczyna byc wirtualny seks. Często korzystam z http://sextelefon.twojweekend.com/ fajne dziewczyny maja, wiem z kim rozmawiam i są to naprawdę piękne dziewcyzny!

Gość gość
I tak nigdy sobie nie zamoczysz chyba że cb jakiś pederasta w****** tak jesteś skreślony powinieneś mieć jakieś piętno na czole napis jestem zniewieściałym 30 letnim prawiczkiem takie c***y jak ty to porażka aż mi się rzygać chcę

Gość gość
Pewnie jesteś ich sutenerem. Podbiłeś tą reklamą już ze 30 wątków.