Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w trakcie kłótni mąż Was przeklina

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie. Kłótnia z mężem. Podnosicie głos a w trakcie tej kłótni lecą wyzwiska męża do żony: S********j. Idź się leczyć, zamknij się. Op*****l się. I inne w podobnym klimacie. Czy z żoną jest coś nie tak skoro znosi to lat dziesięć i słuchają tego dzieci? I jej już czasem wyrwie się ty chamie...

Gość gość
Nie kłóce sie z mezem. Od rozwiazywania problemów jest rozmowa.

Gość gość
A jeśli on twierdzi, że nie da się rozmawiać po czym wrzeszczy. Trzaska drzwiami. Przeklina i rzuca tym co ma pod ręką. Czy to jest normalne? Czy ktokolwiek umie rozmawiać w związku?

Gość gość
Nigdy nie krzyczał, nie wiąże sie z ludzmi chorymi psychicznie.

Gość gość
Uciekaj od niego. Kocha i przeklina matkę jego dziecka?????????!!!!!!

Gość gość
nie przesadzaj, kłótnie nie są niczym nienormalnym, są naturalne, zapytaj psychologów, natomiast przeklinanie się jest niedopuszczalne -brak szacunku.

Gość gość
gość dziś nie przesadzaj, kłótnie nie są niczym nienormalnym, są naturalne, zapytaj psychologów, natomiast przeklinanie się jest niedopuszczalne -brak szacunku. x Sama jestem psychologiem i terapeutką, więc troche wiem.

Gość gość
Podepnę się do tematu. U mnie podobna sytuacja. Gości cały dom. Chrzciny dziecka. Mówię, żeby pomógł a on s********j... Po alkoholu ale i bez niego używa takich "ciepłych" słów. Później przeprasza. Tak normalnie mam już tego dość. Co robić? Żadne terapie, wizyty u psychologów nie dojdą do skutku. Nie pójdzie. Mówi żebym to ja poszła bo jestem p*****lnięta. Może ma rację. Sama nie wiem.

Gość gośćlaura
Ja bym na twoim miejscu trzymala dystas od takiego meza,na jakis czas wyjechala,dala bym jemu szanse,nie nadskakiwala,zeby on mial szanse starac sie o moje wzgledy

Gość gość
Moj nie mąż nigdy jeszcze tak do mnie nie mówił....

Gość gość
Nie mogę wyjechać od męża, z domu. Mam dzieci a one szkołę, obowiązki też nie pozwalają mi na wyjazd. Jakie względy... Czuję się jak parobek. Wiem, że przegrałam życie. Nie mam nic.

Gość gość
Nigdy nie przeklina,ja przeklinalam nie on oduczyl mnie tego nie podnosi tez glosu,w sumie nie odzywa sie w ogole to ja gadam.

Gość gość
Ja mam jak gosc z 9.30. Identycznie

Gość gość
Dziewczyny jak można sobie pozwolić na poniżanie ze strony faceta? Nie macie do siebie szacunku.

Gość gość
on nie, ale ja przeklinam, az wiory leca, czasami jest mi za to wstyd

Gość gość
Co robić?

Gość gość
gość dziś Brawo! Jeśli któraś ma z tym problemy to zapraszam na kursy poniżania i upokarzania mężczyzn organizowane przez naszą organizację

Gość gość
odpowiem na pytanie z pierwszego wpisu autorki : tak, z żoną jest coś nie tak skoro na to pozwala i nie odchodzi od takiego buca który nie ma do niej szacunku.