Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie chce się często spotykać

Polecane posty

Gość gość

Mam dziewczynę od 5 miesięcy. Mieszkamy 30 km od siebie, ale ja mam pracę w jej mieście i dojeżdżam autem, więc to nie problem się spotkać. Ale widujemy się 1-2 razy w tygodniu, bo jakoś z jej strony rzadko wychodzi inicjatywa, a ja jeśli proponowałem częste spotkania, to czułem się jak natręt.... Kiedyś pogadaliśmy poważnie na ten temat i ona stwierdziła, że zauważyła, że wolę się częściej widywać (faktycznie, lubię nawet do nocy), więc czuje, że musi być przygotowana na takie spotkania, wyspana i wszystko powinna mieć zrobione. Powiedziałem jej, że wiele bym dał, gdybyśmy czasem widzieli się nawet na krócej... Ale częściej. Że chciałbym się widzieć 3-4 razy w tygodniu. Powiedziała, że spróbujemy tak zrobić, ale nie ma żadnej poprawy, a wręcz jest gorzej, bo ostatnio dostała pracę i potrafimy się widzieć... raz w tygodniu. Przykro mi jest z tego powodu bo bardzo za nią tęsknię. Ona jest typem indywidualistki, samotniczki i musi mieć czas dla siebie, nawet jej brat mi co nieco o niej opowiadał... Ale czy to nie przesada? Czy ja tak wiele od niej wymagam? Wiem na pewno, że nie ma nikogo innego, nie wychodzi wcale często z domu. Co myślicie?

Gość gość
Dodam że codziennie mamy ze sobą kontakt smsowy, codziennie do niej piszę (i ona do mnie też jeśli ja nie napiszę z rana 1)

Gość gość
serio nie chce? zazwyczaj laski lubia sie ciale spotykac i uwieszac na facecie

Gość gość
Jesli ja kochasz to uszanuj jej wybor. Milosc to prawo do wolnosci i niezaleznosci. Poza tym twoj "problem" to standard we wspolczesnych zwiazkach mlodych, pracujacych i nie mieszkajacych ze soba ludzi.