Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie, że 34lata to za późno na

Polecane posty

Gość gość

Drugą ciążę???

Gość gość
chyba zartujesz. spokojnie do 40 masz czas:) u mnie pracy kolezanka zaszla w pierwsza ciaze w wieku 37 lat i wszystko bylo ok. pracowala do 7 miesiaca i dziecko zdrowe.

Gość gość
Tu autorka, dodam że pierwsze dziecko ma już 10 lat.

Gość gość
Mam 35l i wlasnie patrze jak moj 3mc szkrab smieje sie do mnie radosnie :) To moje pierwsze dziecko. W planach mam tez drugie. Nie czytaj glupot, jak jestes zdrowa to staraj sie o dziecko.

Gość gość
Dokladnie, czytanie bzdur typu"40 lat to juz geriatria" itd . Sprawiaja ze ma kobieta w twoim wieku watpliwosci?sluchaj siebie, jesli czujecie z partnerem ze chcecie miec drugie dziecko to nie pytaj na forum, tylko wez sie za robote z partnerem ;)

Gość gość
To zależy od człowieka. Jeśli Ty masz takie wątpliwości to zapewne nie podołasz. Pewnie wątpliwości nie biorą się znikąd: przedwczesna menopauza, fatalna kondycja, już się sypiesz, prawda?

Gość gość
Moja koleżanka w lutym urodziła swoje pierwsze dziecko w wieku 35,5 roku. Drugiego dziecka znajoma nie planuje mimo że ta ciąża przbiegała prawidłowo i bez komplikacji. Znajoma (46l) mojej siostry ma trzech synów, najmłodszy ma obecnie 7 lat. Cała trójka urodzona naturalnie bez problemów. Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 28 lat a ciąża była zagrożona, drugą ciążę poroniłam w 7 tygodniu a z trzeciej mam cudownego synka. Nie można sugerować się wiekiem 34 lat bo to dobry i odpowiedni wiek na drugie dziecko a jak ma się coś stać to stanie się i 25 latce.

Gość gość
Mam 41 lat is jestem w 8 miesiacu ciazy. Ciaza przebiega bezproblemowo, planuje pracowac do konca. Moja starsza corka szaleje ze szczescia. Rodzina tez sie bardzo cieszyla, nawet moja ciotka, ktora we wsztystkim widzi katastrofe stwierdzila: no tak, ty to jestes w formie, to dasz sobie rade. Powodzenia :)

Gość gość
ja wtedy urodziłam pierwsze dziecko. teraz mam 37 i staramy się o drugie. Niestety bezskutecznie póki co :(

Gość gość
Ja tez mysle nad drugim, w listopadzie skoncze 34lata.Wolalabym miec dzieci wczesniej, niestety o pierwsze staralismy sie 5 lat.

Gość gość
Ja pierwsze urodziłam w wieku 38 lat, kolejne rok później.

Gość gość
Mam 37 za miesiac zaczynam...1 bedzie i ostatnia

Gość gość
Tak, za późno. Menopauza za rogiem. Co za głupie pytanie, brak słów.

Gość gośćregina
Jestem dzieckiem z 40latki zypelnie zdrowa nie wstydze sie matki

Gość gość
Mam 38 lat i niedługo rodzę. Jesten super szczęśliwa. :)

Gość gość
Moja prababcia urodziła mojego dziadka mając 44 lata, było to jej czwarte ostatnie dziecko. A był to rok 1910 :). Wszystko jest możliwe :).

Gość gość
Na kafe 34 lata to juz starosć i gerontofilia a jak poczekasz do 40 i dasz sie zapłodnić to napiszą ze męża aresztują za nekrofilię. : :P

Gość gość
gość 2017.05.03 ja wtedy urodziłam pierwsze dziecko. teraz mam 37 i staramy się o drugie. Niestety bezskutecznie póki co smutas.gif Spróbujcie celować typowo w owulację. Nam to pomogło. Są też specjalne żele ułatwiające zapłodnienie np conceive plus.

Gość gość
34 lata to pozno naprawde pozno. No ale jak ktos nie mogl a w koncu sie udalo no to na pewno sie cieszy..

Gość gość
Oczywiscie ze to jest pozno i oczywiscie ze kafeterianki beda pisac ze to jest wczesnie, bo tak im pierze mozg dzisiejsza prasa i telewizja, internet. Ja nie mam jeszcze 30tki a mam roczne dziecko i NIE ZALUJE. Nie rozumiem natomiast po co i na co czekac. Nikt mi nie sciemni ze majac lat 35 ma tyle energii i cierpliwosci to brzdaca co osoba 25+ do 30 lat.

Gość gość
ja pierwsze urodziłam majac 34 lata

Gość gość
Nie za późno. Jak miałam twoje lata to jest 34, to miałam mieć właśnie pierwsze dziecko. Niestety partner się rozmyslil. Jak będziesz mieć 40jak ja, to już będzie za późno. Na razie masz dobry wiek. Smuci mnie, ze dużo ludzi ma dzieci z przypadku, jakieś wakacyjne milostki, przelotne znajomości i już. A jak ja chciałam już 10 lat temu to nie wyszło bo albo byłam chora i lekarz z abranial okresowo, albo nie mialam z kim.

Gość gość
11:40 25lat to za późno. Więcej energii ma się w wieku 18-20.lat. Z ciekawości jak można utrzymać dziecko przed 25rokiem życia jak się jeszcze studiuję?Chyba nie radzisz nikomu zwalić się rodzicom na głowę albo wisieć na bogatym mężu bo to kiepsko, nawet jak się ma 2o pare lat i pełno energii :D

Gość gość
gość 2017.05.25 gość 2017.05.03 ja wtedy urodziłam pierwsze dziecko. teraz mam 37 i staramy się o drugie. Niestety bezskutecznie póki co smutas.gif Spróbujcie celować typowo w owulację. Nam to pomogło. Są też specjalne żele ułatwiające zapłodnienie np conceive plus. a jak można wyznaczyć owulację jeśli ma sie nie do końca regularne cykle?

Gość gość
Ja mam 33 lata i obecnie jestem w 4 ciazy :D

Gość gość
Pierwsze dziecko urodziłam jak miałam 38 lat, drugie- 40 lat. Naprawdę jestem bardzo zadowolona z życia. Dla mnie to był ten właśnie czas, wcześniej nie chciałam słyszeć o pieluchach, myślałam też ze raczej nie zdecyduję się na dzieci. A jednak i też jest fajnie . Kiedy mówię ludziom , że mam 42 lata zastanawiają się czy nie robię sobie z nich przypadkiem żartów . Ale ja akurat zawsze wyglądałam duuuzoooo młodziej ( jak mój ojciec )- nie zawsze mi to odpowiada ale to już geny.

Gość gość
Pozno. Ostatni dryn dryn.

Gość gość
Ja w wieku 34 lat urodzilam drugie dziecko .Pierwsze ma 12 lat.Jest ok.

Gość gość
Dziewczyno rob co Ty uważasz, a nie co powiedzą inni. Polak Polakowi wilkiem. Jak poczytasz fora to zrozumiesz. Tu nawet matka matki nie zrozumie. Sama urodziłam jak miałam 36 i 38 lat i miałam gdzieś odczucia moralne innych. To był ich problem nie mój. Ja byłam mega szczęśliwa i tak jest do teraz :)