Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika2225

Problemy z komputerem.

Polecane posty

Gość Weronika2225

Nie mogę zalogować się na pocztę, bo jak wpiszę hasło, to zostają w nim automatycznie zmienione litery. Z kolei jak piszę tekst na Wordzie i na moment przestanę pisać, to wówczas wyskakują mi jakieś wyrazy lub też bezsensowne litery w dużych ilościach. Jak próbuję je usuwać, to one znowu wyskakują. Najdziwniejsze jest to, że się pojawiają, mimo że nie naciskam przycisków na klawiaturze i zaśmiecają mi tekst. Miałam tak kiedyś, później wszystko wróciło do normy, a przedwczoraj znów się pojawiło. Wczoraj i dziś, komputer działał już normalnie, bez żadnych "niespodzianek". Jaka jest tego przyczyna i jak można to naprawić? Z góry dziękuję za wszystkie pomocne odpowiedzi.

Gość gość zawadiaka
1. Najprostsze to wyłącz całkiem! komputer, odczekaj chwilę i włącz. 2. Wejdź w ustawianie pisowni, może tam coś jest przestawione. 3. Przeskanuj sprzęt pod kontem jakiegoś wirusa.

Gość Weronika2225
Wielkie dzięki. :-)

Gość gość zawadiaka
Jak coś pomoże to podziękujesz ;)

Gość Mańkas
Pierwszy raz o czymś takim słyszę, ale na stronie jest pare innych opcji tego iMe. Jak to w ogóle działa, bo widzę że to karta. Tylko jak sie z tego korzysta?

Gość Pabianka
Jak masz kartę iMe to w zależności od wybranej opcji możesz korzystać z pomocy kilka razy lub bez limitu. Jak zadzwonisz i podasz swój kod to inżynier pomoże Ci z tym z czym na danym urządzeniu akurat masz problem. Ale na ich stronie jest wszystko fajnie opisane https://www.imeworldwide.com/#jak

Gość Pliodn

Jeżeli szukasz sprawdzonego serwisu komputerowego polecam itex-serwis-komputerow.pl