Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasytuacja1234

dlaczego faceci nagle przestają się odzywać, a było tak pięknie?

Polecane posty

Gość gość
18.15- dokladnie!

Gość takasytuacja1234
dziękuje, idealnie to opisałes! :) ale musze wam powiedzieć, że mija kolejny dzień a mi już przechodzi :) myśle, że za pare dni całkiem zapomne o tym frajerze :) ale jak na razie mam dosyć facetów :) a gdzieś czuje, że ten delikwent jak nie teraz - za miesiąc, za dwa ale na pewno sobie o mnie przypomni, a wtedy to ja będę miała satysfakcje :)

Gość zwykłygość
Ależ bardzo proszę. Czasami ta sama sytuacja widziana oczami kobiet i mężczyzn wygląda inaczej. Dlatego warto czasem zapytać o intencje i cele jakie przyświecać mogą drugiej stronie czy powody takiego a nie innego zachowania. Nasza psychika i mózgi trochę inaczej pracują ,tak twierdzą naukowcy i chyba nie trudno nie przyznać im racji. Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu miłości.

Gość takasytuacja1234
no niestety, ja czułam od początku że takie są jego intencje... dlatego wstrzymywałam sie z seksem, ale po cichu liczyłam, że może chodzi mu o coś więcej i coś z tego będzie :( nastepnym razem muszę być jeszcze bardziej ostrożniejsza...

Gość zwykłygość
Nie dobieraj sobie tego zbyt bardzo do głowy, choć masz prawo być zawiedziona i rozczarowana. Jak napisałem wcześniej jego strata. Masz 21 lat i szmat czasu na znalezienie prawdziwego uczucia w ramionach odpowiedniego mężczyzny.

Gość gość
taka już natura facetów, naprawde dobrze to podsumował

Gość gość
zwykłygość dziś to troche smieszne, nic nie wskazuje na to by facet chcial autorke do lozka zaciagnac, ani by autorka byla fajna, za malo danych jesli chodzi o oboje. Dodatkowo to klamstwo, dla wiekszosci dojrzalych facetow nie ma znaczenia, czy kobieta poszla do lozka po miesiacu czy po roku - poszla kiedy chciala

Gość takasytuacja1234
gość chciał mnie zaciągnąć do łóżka, bo próbował mnie rozbierać jednak za każdym razem mówiłam stanowcze NIE, i szanował to i nie próbował więcej... po prostu przestał sie odzywać, mimo że wydawało sie że nie lubi ze mną spędzać czas na rózne sposoby, nie tylko w łózku...

Gość gość
ciesz sie, że spotkało Cie to teraz!! też miałam takiego amanta, po tygodniu mi przeszło :) nie zawracaj sie głową, pomyśl sobie że teraz bajeruje inną dziewczyne, którą za miesiąc będzie przechodzić to samo co Ty teraz, a wtedy Ty już będziesz miala go w d***e!

Gość gość
Chłopak miał dość królewny z drewna, która nie potrafiła się do niego sama odezwać, a teraz woli patrzeć jak kretynka na telefon niż sama zadzwonić.

Gość gość
Może nawet sprawdzał teraz czy się wreszcie sama pierwsza odezwiesz a ty potwierdziłaś tylko u niego opinię tępej drewnianej królewny.

Gość gość
Gościu przede mną ma trochę racji. To że on się odzywał cały czas bo tak było od początku i nic nie pisał, nie znaczy, że nie możesz się odezwać. To miłe, że dziewczyna sama napisze chociaż "Co tam u Cibie?". Większość twierdzi, że chciał Cię zaciągnąć do łóżka i uciec ale przez twój śmieszny honor i strach przed wyjście na desperatkę nie napiszesz do niego. Szkoda, bo może facet jest dobry na prawdę a przez twoje wątpliwości go stracisz. Może ma dużo obowiązków, po prostu nie chce mu się pisać (co w tym dziwnego niby?), czeka aż ty napiszesz itp.

Gość gość
"po prostu nie chce mu się pisać (co w tym dziwnego niby?)" xxx Zupełnie nic, jeśli ma autorkę w du-pie. xxx A drewniany frustrat wszędzie pitoli to samo, to raz, dwa, jeśli przyczyną miałoby być to, że ona nie wykazuje inicjatywy, to by ją raczej olał wcześniej, a nie po całym weekendzie z nią spędzonym.

Gość gość
@takasytuacja1234 I co, odezwał się?

Gość takasytuacja1234
piszę żeby dać update, że tak odezwał sie po tygodniu milczenia :) ale nie odpisałam nawet. Co najśmiejsze, cały tydzien prawie to przeżywałam, non stop myślałam - aż w końcu nadszedł taki dzien, że wyszłam do znajomych, do rodziny, byłam zajęta cały dzień - sprawdzam fejsa wieczorem a tam wiadomość od niego kompletnie od czapy. Zignorowałam.

Gość gość
Noi dobrze ze zignorowalas...Jan myslisz, czemu nagle przypomnial sobie o Tobie? Moze nie ma innych opcji, chwilowo na horyzoncie zero Lasek to z Toba popisze lub sie umowi zeby zabic nude I moze cos ugrac (seks). A tu sie zdziwil, teraz Ty go olalas ;)

Gość gość
Brawo niech nie myśli że może cię mieć na skinienie palcem.

Gość gość
FACECI PRZESTAJĄ SIĘ ODZYWAĆ BO TO NAJWIĘKSI TCHÓRZE NA ŚWIECIE, TO DREWNIANE KOŁKI KTÓRE WYPADŁY Z PŁOTU. DROGA AUTORKO, KAŻDY, KTÓRY NAWET NIE MA TYLE ODWAGI ŻEBY POWIEDZIEĆ CI , ŻE NIE JEST ZAINTERESOWANY, ŻE NIE JESTEŚ W JEGO TYPIE , NIE JEST WART ANI CIEBIE, ANI ŻADNEJ INNE KOBIETY ! ALE TACY TCHÓRZE NIESTETY CHODZĄ PO ŚWIECIE, DO JAKIEGOŚ CZASU ROZPIESZCZANI PRZEZ SWOJE GŁUPIE MATKI, KTÓRE SĄ NA KAŻDE ZAWOŁANIE I POTEM TAKI NIEUDACZNIK MYŚLI, ŻE TAK JEST ŚWIAT ZBUDOWANY, ŻE KAŻDY JEST NA JEGO ZAWOŁANIE, ALE ON WOBEC ŚWIATA NIC NIE MUSI I MOŻE OBRAŻAĆ WSZYSTKICH SWOIM ZACHOWANIEM . ALE ZWYKLE TAKIE DREWNIANE KOŁKI, JAK JUŻ WYPADNĄ Z TEGO PŁOTU , TO I POD PŁOTEM KOŃCZĄ. i DOBRZE IM TAK !

Autorko, całkowicie popieram Twoje stanowisko. Zrezygnuj z chłopaka. Ja sam w życiu nie chciałbym trafić na taką idiotkę jak Ty. Niczego nie dajesz od siebie (i nie mam na myśli seksu), natomiast oczekujesz traktowania jak księżniczka. Jesteś niedojrzałą siksą, szkoda na Ciebie czasu. Skoro sama się nie odzywałaś to dla chłopaka jest jasny komunikat, że Ci nie zależy. Koniec, kropka. Czekał na jakiś ruch z Twojej strony, w końcu sam się odezwał, a Ty nadal jak hrabina. Jeśli kiedykolwiek chcesz stworzyć jakiś związek to zacznij traktować partnerów w taki sposób, w jaki sama chcesz być traktowana.

Gość gość
wow !

Gość gość
dziś . Co ty bredzisz ?!

Gość gość
A kobiety to niby lepsze? Ja spotykałem sie z jedną babką poznana na portalu r@ndkowym gdzie miała status singielki a na innym portalu napisała że jest w związku więc po co szuka drugiego h...?

Gość gość
Królewna z drewna nie potrafi się odezwać a potem jeszcze zdziwiona, że facet ją olał.

Gość gość
Mało stanowczy trafił w punkt.

A czemu autorko tego tematu sama do niego nie napiszesz? NIe zadzwonisz?

13:58 Żeby tylko ona, połowa równie "inteligentnych inaczej" uważa tak samo. "Było tak pięknie" jak inicjatywa wychodziła tylko od chłopaka i pierwszy pisał, ale sama ma pryszcze na palcach i po trzech dniach się pierwsza nie odezwie. Jakim trzeba być pustakiem, żeby tak się zachowywać? I jak skrajną egoistką? A potem pojawiają się tematy na kafe "jestem starą panną, co robić".

No niestety tak już jest, facet to świnia i trzeba się do tego przyzwyczaić.

Gość gość
bo facety straszne mietkie fiuty sie zrobily.z roku na rok jest coraz gorzej,cchlop to powinien byc chlop z zasadami a nbicccccccccchuderlak w obcistych gaciach,pozatym w wiekszosci przypadkow sa nieoczytani i do 40 graja durne gre komputerowe