Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem jakaś dziwna

Polecane posty

Gość gość

Nie podobają mi się wizualnie ludzie, którzy mają inna budowę ciała, nie potrafię też z nimi nawiązać żadnych relacji, po prostu są albo są mi obojetni albo ich nie lubię. Tak samo, jak widzę kogoś moim zdaniem brzydkiego, towywoluje to we mnie taki szok estetyczny, że nie potrafię go przestać obwiniać za swoj wyglad

Gość gość
Zacznij obwiniać rodziców za brak mózgownicy

Gość gość zawadiaka
Normalne to nie jest, a jak masz z tym problem to idź pogadaj ze specjalistą.

Gość gość
Niedokladnie napisałam, inna budowę ciała niż ja mam. I obwiniam ich za ich wygląd. Ktoś kto jest odrażajacy fizycznie, powinien dbać o odczucia otoczenia i robić wszystko, żeby nie wygladać obleśnie

Gość gość zawadiaka
gość dziś Niedokladnie napisałam, inna budowę ciała niż ja mam. I obwiniam ich za ich wygląd. Ktoś kto jest odrażajacy fizycznie, powinien dbać o odczucia otoczenia i robić wszystko, żeby nie wygladać obleśnie - - - nna budowę ciała niż ja mam. - - - robić wszystko, żeby nie wygladać obleśnie --- x Czyli piszesz o budowie ciała. A jeśli ktoś urodził się zdeformowany, pokrzywiony, bez kończyn, albo ze zdeformowaną twarzą, to co ma zrobić żeby nie wyglądać "obleśnie"?

Gość gość
Nie chodzi o deformacje, nie przeszkadzają mi kaleki, tylko uroda.

Gość gość
Kolejna estetka z typu pustaczek

Gość gość
Nie wyzywaj mnie od pustaków, jakoś nie wierzę że nie oceniasz innych po urodzie. To nie jeet nawet kwestia tego, czy ktoś jest brzydki czy ładny. Nie interesują mnie ludzie o zbyt odmiennej urodzie od mojej.

Gość gość
Pustaczka pełną gębą :D

Gość Ratujmy Aresa z Niewoli
Oki czyli, któś kto odbiega urodą i sylwetkę budzi w Tobie odrazę. Uważasz sie za kanon i ideał urody ok. Ale czy jesteś 100% pewna,że nie zaklinasz rzeczywistości i Twój typ urody jest najpiękniejszy i najlepszy? Bo coś mi sie wydaje, że sama urodą nie grzeszysz i celowo starasz sie otaczać ludźmi nieatrakcyjnymi żeby sie cudzym kosztem dowartościować :D A tak serio marne prowo 1/10 chociaż muszę przyznać, że znam parę takich plastikowych pustych lasek :D

Gość gość
A i zapomniałam napisać że muj chłopak też ma inną budowę ciała odemnie.

Gość gość
A co ty byś chciała żeby twój chłopak miał cycki?

Gość gość
Tak jesteś dziwna, pusta i juz nudna

Gość gość
Widzę, że nie stać was na nic więcej niż złośliwości, jestescie zwyklymi pustaczkami z kafeterii

Gość gość
Nie nie nie chcę żeby miał cycki, ale to coś z przodu mu czasem wystaje. Nie podoba mi się to, bo ja tego niemam.

Gość gość
Nie martw sie w nastepnym wcieleniu bedziesz brzydkim straszkiem,ktory pojdzid przez zycie w samotnosci,bo ludzie będą się tobą brzydzic

Gość gość
gość dziś Nie martw sie w nastepnym wcieleniu bedziesz brzydkim straszkiem,ktory pojdzid przez zycie w samotnosci,bo ludzie będą się tobą brzydzic xx Tak, karma wróci

Gość gość
Na twarzy też można byc oszpeconym. A wrócić może i w tym życiu chociaż nikomu tego nie życzę tylko informuje