Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w dziewczynie u której nie mam szans ??

Polecane posty

Gość gość

To trwa już od dawna jest mi coraz gorzej już nawet nie potrafię normalnie funkcjonować. Non stop o niej myślę wydaje się nieosiagalnym marzeniem którego nigdy nie spełnię. Byłem już kilka razy w takiej sytuacji ale teraz jest jeszcze gorzej zwykle to mijało po kilku miesiącach czasem latach. Teraz trwa już od 3 lat i nic nie wskazuje na to żebym się odkochał

Gość gość
Miłość podobno trwa trzy lata, a potem jest przyzwyczajenie. Pewnie wkrótce ci przejdzie.

Gość gość
Dlaczego myślisz, że nie masz u niej szans? Może właśnie masz. :)

Gość gość
17:45 Przyzwyczajenie to jest, ale dopiero jak się z tym kimś jest w związku i się tę osobę pozna wraz z jej wadami. Wtedy zauroczenia mijają. A jak Autor może się przyzwyczaić do kogoś, z kim może nawet nie dane mu będzie być w związku? Będzie kochał skrycie i nie wiadomo ile to potrwa. Może kochać tak nawet całe swoje życie jeśli to silne uczucie.

Gość gość
3 lata to niedługo mnie trzyma 8 czasem jest lepiej na chwile a potem wraca i tak w kółko.

Gość gość
Nie masz szans, czy nie mozesz z nia byc bo ona kogos ma? Meza, chlopaka?

Gość gość
Wydaje mi się że jesteś kobietą wy nie rozumiecie(o ile myjecie się i nie obrabianie tluszczem) co znaczy nieszczelita miłość każda wymiarze ładną dziewczyna musi tylko czekać a miłość sama ja znajdzie. Też byłem kilka razy zakochany w dziewczynie z tzw. Wyższe półki i to jest dla faceta straszyne utrata własnej wartości poczucie bezsilności i brak nadzieji na inną. (Kobieta jest zakochana w jakimś przystojniaku płaczę bo on jej nie chcę ale po pewnym czasie przychodzi inny facet i ona zA pominąć o tej miłośći na rzecz innej a facet jest zakochany i myśli tylko o niej a o ile nie jest wysokim przystojnym brunetem to nie zaczepi go jakaś laska sama z siebie tylko do takich laski wykazuują inicjatywę . A oni maja to w d***e bo dziewczyn mają na pęczki :)

Gość gość
gość dziś spotykasz sie z nia? macie kontakt? 8 lat to bardzooo dlugo, ona wie? domysla sie chociaz? powiedz jej, co czujesz, kobiety czasami maja problem z odczytaniem waszych intencji...

Gość gość
17.56 On,wie.Widujemy się rzadko.Nic nie możemy.

Gość gość
Pracujemy razem w sklepie sportowym Mamy po 20 kilka lat Od kiedy ja kocham w jest życiu było kilku chłopaków ale obecnie jest sama. Czasem rozmawiamy widujemy się prawie codziennie Co tu dużo mówić jest śliczna (fit modelka nic dodać nic ująć) ja przeciętny chlopak jestem coprawda od niej nieco wyższy (ona 170 ja 175) Ale nie jestem wysoki i przystojny ba nigdy nawet nie miałem dziewczyny takiej na stałe a odkąd ja znam nie byłem na randce. Raz chciałem ja zaprosić do kina ale powiedziała że nie ma czasu (pewnie chciała mnie nie urazić i tyle ) potem już nie poruszałem tego tematu

Gość gość
18:00 jestescie zajeci??

Gość gość
Hahah niski paszczur ma ochotę na modelkę . JesCze jakbyś miał Kasę przegrywie życiowy a tak mozesz ewentualnie myśląc o niej zjechać na ręcznym :) wybieraj kogoś ze swojej ligi kretynie a nie jaka piękność

Gość gość
Ja od dawna a on od kilku miesięcy.Zaraz zostanie tatusiem.

Gość gość
Zauroczenie trwa max 4 lata, chyba ze ktoś obsesyjnie idealizuje i podkreca uczucie to na własne życzenie może i siedzieć W tym bagnie nawet i kilkanascie lat ale to już chyba tylko u chorych psychicznie tak jest.

Gość gość
gość dziś Na przykład otyłą gruszkowatą starą pannę która siedzi wiecznie na bezrobociu,która wyrooha i wzgardzi nawet nieumiejący się wysłowić budowlaniec czy też lubiący kotki mieszkający z mamą prawik?

Gość gość
Qgość dziś 1. Modelki to najgorsze pasztety tylko popkultura je wypromowała 2.zarabiają tyle samo

Gość gość
18 12 masz problem ze sobą i starasz się odgrywać na innych to że jesteś grubasem/ska i debilem bez wymagań gustu i dobrego taktu to nieznaczynia że wszyscy tacy są

Gość gość
każdy ma wady pewnie jakbyś bliżej poznał swój obiekt westchnień by się odechciało odkochałby sie w krótkim czasie nie ta to inna

Gość Rinzler_
Posłuchaj młody człowieku. Po pierwsze daj na luz. W tym wieku to każda dziewczyna ma jakieś ciekawe ksztaty,poczekaj kilka lat, to już nie będzie fit,a fat. Po drugie,co to znaczy nie masz szans? Jak się z tym męczysz,to znajdź w sobie odwagę i powiedz jej,że ją lubisz itp. Jak będzie coś skamlała,to zakończ znajomość. Ona będzie Cię tylko ciągnąć za nos. Nie warto tracić czasu,niech szuka frajera. Po trzecie,skoro "miała" kilku,to po co Ci taka ? Znajdź sobie wartoścowszą dziewuchę,kogoś z "Twojej "ligi.