Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice nie chcą kupić mi konsoli

Polecane posty

Gość gość

To moje marzenie, a oni powiedzieli że mi nie kupią bo wiedzą że gdy to zrobią to już w ogóle z domu nie wyjdę i będę tylko grać, a tak naprawdę jest to g****o prawda. Jest akurat teraz promocja na PS4, ale nie dają się przekonać, powiedzieli jeszcze że chcę przecież iphona to żebym zdecydowała się na jedno, ale z iphona nie mogę zrezygnować bo jednak iphone jest na pierwszym miejscu. Strasznie chciałabym mieć playke lub xboxa bo uwielbiam grać w wyścigi samochodowe albo w piłke nożną (wtedy kupiłabym sobie fife 17) i kurcze no... Jak do nich dotrzeć? Nie jestem jakimś rozkapryszonym bachorem (mam 17 lat) tylko po prostu zależy mi na tym bo wezmę jeszcze pod uwagę to że nawet jak jest dużo gier na komputer to mój jest za słaby na to :( Myślałam o tym żeby iść do pracy i sama sobie na tą konsole zarobić, ale boję się że nic nie znajdę. Sama już nie wiem co mam robić i co mam im mówić, poza tym mega zależy mi na tej konsoli bo chociaż miałabym co robić w wakacje które są już coraz bliżej bo jakoś nie mam na nie ciekawszych planów...

Gość gość
po co dzieciakowi iphone? dla lansu?

Gość gość
Nie chce mieć iphona dla lansu (nie jestem typem osoby co wszystkim szpanuje), czytałam wiele opiń o tym telefonie i wszyscy tak chwalą ten telefon więc pomyślałam sobie czemu nie, a potrzebuję teraz dobrego telefonu poza tym chce mieć telefon który robi bardzo dobre zdjęcia (czyli iphone)

Gość gość
Najprostszy aparat za 500zł będzie robił lepsze zdjęcia od Iphona :P.

Gość gość
Ale chyba nie iphone jest tu problemem, prawda? ;)

Gość gość
Idz i zarob.:-) Boze,co za roszczeniowe pokolenie mamy.Tylko daj,daj,daj,daj.

Gość gość zawadiaka
Skandal. Pozwij ich do sądu.

Gość gość
Do czego dzieciak moze potrzebowac dobrego telefonu? To raz, dwa, fakt, aparat za 200zl robi lepsze zdjecia od iPhone

Gość derencjuszka
Najpierw tej pracy dorywczej poszukaj, to wtedy zobaczysz czy znajdziesz czy nie. ;) Może rodzice Ci dołożą jak zobacza, ze sie starasz. PS. Fifa tylko 18!

Gość gość
Pokaż rodzicom że jesteś dojrzały i pracowity, a na pewno w końcu ci wynagrodzą. Ja długo zbierałem, ale w końcu się udało i zamówiłem nintendo switch przez www.hdmarket.pl warto było!

Gość Surimiii
Mają rację, po co Ci konsola? Komputer jest bardziej uniwersalny, w przyszłości będziesz mógł go wykorzystać do pracy czy coś. Poza tym, PC MASTER RACE i te sprawy xd Sprawdź ofertę chillblast.pl, mają dużo fajnego sprzętu gamingowego za niewielkie pieniądze. Najfajniejsze są chyba ich składaki, dobre podzespoły za niewielkie pieniądze, nie kroją dodatkowo za złożenie jak konkurencja :)

Gość gość
Chciałbym mieć żonę co lubi konsole ale 13lat różnicy :(

Gość markolop
na Twoim miejscu złożyłbym komputer do gier i rozbił je na raty, zupelnie inaczej to wygląda, kwestia finansowa tez wazna jest i moze jest to dobry argument za. Na chillblast.pl składaja dobry sprzet