Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Retrospektywny

Tęsknię za kochanką miłością mojego życia

Polecane posty

Gość Retrospektywny

Skończyło się w zeszłym roku.... Miłość mojego życia. Już oboje po 40-tce. Ona po rozwodzie, ja w związku. Takiego uczucia nigdy nie przeżyłem. Ponad rok byliśmy ze sobą. Takich pięknych spacerów za rękę, wiosną, latem, nad wodą życzę każdemu, kto czeka na prawdziwą miłość. Była prześliczna. Jedyna, niezastąpiona. Duszę bym zaprzedał diabłu, by cofnąć czas.

Gość gość
sprzedaj sie psychiatrze

Gość Taki Zielony
Nie nadziwiaj :-D od niedzieli ma się ocieplić znowu będziesz mógł spacerować za rączkę ;-)

Gość Retrospektywny
Nie mam już z kim spacerować za rączkę. Jej nikt nie zastąpi

Gość gość
Każdą da się zastąpić. Jeszcze będziesz się cieszył że to się skończyło. Jest tyle zajebistych dup, że tamta będzie cienka. Zmień nastawienie i do przodu.

Gość gość
A co z zona? Nie kochasz jej?

Gość Retrospektywny
Uczucie do żony mógłbym porównać do miłości do rodzeństwa, coś w tym stylu. Tamto, to miłość do kobiety, pożądanie. Chęć spędzenia choćby chwili ze sobą.

Gość gość
to cos się stało z tą miłością..?

Gość gość
Z żoną też pewnie coś takiego czułeś, ale to było dawno i już zapomniałeś. Zakochanie trwa mniej więcej 2 lata, więc z kochanką też po czasie zacząłbyś się nudzić.

Gość gość
Właśnie, czy czułeś kiedyś do żony to pożądanie, czy od początku ten związek był spokojny, bez motyli w brzuchu, itp. ?

Gość gość
Moj maz miał milosc w oczach kiedy na mnie patrzył .... Nie żyje juz

Gość gość
gość wczoraj [22:44 : bardzo Ci współczuję. To wspaniałe było mieć takiego męża, który był z Tobą z miłości, nie tak jak autor, który tak okrutnie zdradza żonę. Pewnie nigdy nie będziesz chciała być z nikim, bo taka miłość jest jedyna. Bardzo to smutne, że go straciłaś. Pewnie jest Ci bardzo ciężko, każdy z nas, wcześniej czy później, będzie musiał przeżyć śmierć ukochanej osoby. Tylko jedni nigdy się z tym nie pogodzą, bo najgorzej jest, gdy tak bardzo się kochało i było się kochanym. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Gość gość
Maciora tłumoku z rozdwojeniem jaźni, żaden normalny mężczyzna nie ożeni się z kobietą do której będzie czuł tyle co do rodzeństwa, a już na pewno nie będzie z taką kobietą żył przez tyle lat. Tobie żałosna dziewczynko cały czas się myli żona - ta jedyna, kobieta życia z matką, czy siostrą. Ze służącą też żonę często myliłaś. W jakiej patologii ty się wychowałaś dziewczyno z PGRu?

Gość gość
mój mąż jest napalony od 10 lat ,więc to o 2 latkach to nie zawsze