Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto odejść do kochanka?

Polecane posty

Gość gość

Czy którejś z Was udał się taki drugi związek i jest szczęśliwa? Czy po czasie, gdy opadną emocje, wszystko i tak się rozsypie?

Gość gość
Myślisz że któraś jeszcze nie śpi ?

Gość gość
Ty nie śpisz, więc może jeszcze ktoś?

Gość gość
Ale ja jestem facetem. Kochanki to rozrywka romans może być gorący do białości. Ale żeby odrazu związek to nie. Chyba że jest kawalerem. Pewnie jutro ci odpiszą z mojej strony odradzam.

Gość gość
Myślisz, że mnie rzuci jak tylko poczuje, że jestem jego? Że szara codzienność, obowiązki szybko zniszczą uczucie?

Gość gość
Nie wiem to zależy od was czy dojrzale podchodzicie do związku. Zawsze emocje opadają, kwestia czy chce się być dalej razem. Nawet kiedy bywa słabo.

Gość gość
A dlaczego odradzasz, taki związek? Bo to ryzyko? Ja boję się, że zostawię męża, a po czasie znudzę się tamtemu. Że w końcu zostanę sama.

Gość gość
Oł, trudny temat. Oczywiście że jest ryzyko może ten twój chce się tylko zabawić. Ty sama powinnaś to czuć czy on cię kocha i czy jest odpowiedzialny. Jeśli masz jakieś wątpliwości, czujesz że coś jest nie tak to nie rób nic pochopnie. Ja uciekam spać i taka ogólna rada. Jeśli da się coś jeszcze zrobić to warto naprawić relacje z mężem. Szkoda, naprawdę szkoda rozbijać małżeństwo dla tych uniesień.

Gość gość
Dziękuję za rozmowę.