Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opuchnięte oczy

Polecane posty

Gość gość

Codziennie rano mam zapuchnięte oczy tak bardzo, że współpracownicy podejrzewają mnie o picie alkoholu. Nie piję, tylko okazjonalnie. Nie pomagają mi żele pod oczy ani maski chłodzące. Lekarz stwierdził ,że taka już moja uroda. Guzik. Problem mam od jakiegoś czasu. Badania ok. Pomóżcie kochani

Gość gość
Też miałam, dopóki nie wywaliłam z domu wielkanocnych gałązek wierzby.

Gość gość
no to do roboty wywal gałązki i będzie po sprawie ,tylko problem w tym że ty ich nie miałaś w domu no co zatem, ja ci nie powiem bo ty szukasz gotowca a wcale nie masz zamiaru rozumieć problemu tak jak ja bym to widział ,ja tu już wielu usiłowałem pomóc ale wam się po prostu nie da najzwyczajniej w świecie nie da się wam pomóc bo jak pojawia się sensowny wpis to po nim napływa 10 skretyniałych i on tonie natychmiast wśród tych 10 to nie ma najmniejszego sensu!!!

Gość gość
Sam jestes skretyniały debilu, z drugiego wpisu wynikało, że opuchnięcie oczu może być alergią, ale ty tego nie zrozumiałeś bo masz wciekliznę napędzaną kacem i wolisz ryczeć niż myśleć.

Gość gość
Ja też bym stawiała na zrobienie testów alergologicznych.

Gość gość
na wszelki wypadek wywal stopniowo wszystko a i o kocie nie zapomnij też go wywal to na pewno jakaś wredna alergia na ten wredny świat ale ona jednocześnie dowodzi aniołku w wilczej często skórze czy sobie tego życzysz czy nie że z całą pewnością perdolnął w tobie jakiś ważny narząd za porządek odpowiedzialny do ty pory a tera już robi focha ,no ale ty nie będziesz chciała poznać praw natury bo wiedza jest dla kretynów ty pobiegniesz tak jak ci to tu sugerują do ginekologa żeby cię odczulił ,i dostając lek na alergie czyli na skutek będziesz od teraz spać spokojnie.A narząd który dziś wali do twojej świadomości bez skutecznie będzie psuł się dalej pozostając bez wsparcia i za jakiś czas będzie wycinał ci kolejne niespodzianki na poziomie akademickim powodzenia . Pozostaje mi pozdrowić krewkie choć puste koleżanki które z pianą na pysku stają w twojej ,,obronie,, a efekty tego toku myślenia odbiją ci się czkawką czy sobie tego życzysz czy nie !?!?!?

Gość gość
9:54 co to za chory bełkot, zażyj swoje prochy z kubeczka bo wyrażnie ci się pogorszyło

Gość gość
jakie prochy nic nie biorę nawet na ból zęba?

Gość gość
no dalej na 10 wpisów to tu jaszcze jest miejsce zapraszam popisujcie się dalej

Gość gość
Skoro tak prosisz o te 10 wpisów, to masz....

Gość reni87
Opuchnięte oczy mogą być również powodem działania zanieczyszczonego powietrza. Pamiętam, że w okresie zimowym tak moje oczy reagowały na smog. Czy próbowałeś brać allertec? To tabletki dla alergików bez recepty. Sprawdz czy po ich przyjmowaniu obrzęk się zmniejszył, a swoją drogą wykonaj testy alergiczne, to dużo rozjaśnia.

Gość ramonow
Ja przykładam lód, jak mam czas to uzywam też płatków Gold Lift Expert z eveline, nie spodziewałam się po nich wiele, ale musza przyznać, że są naprawdę dobre, znacznie poprawiają wygląd skóry pod oczami.

Gość gość
miałam to samo co ty i zadziałał mi na to obojętnie jaki tonik silnie nawilżający do twarzy - rano wstajesz wklepujesz tonik dookoła oczu i po 10 minutach masz ściągniętą skóre i nie masz worów xd