Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninomka30

Dieta 10dniowa od piątku!!!

Polecane posty

Gość Ninomka30

Hej. Ktoś się przyłączy? Ale nie mówcie, ze to złe etc. Niech się ktoś ze mną podejmie wyzwania :)

Gość gość
A na czym to polega? Jak wygląda taka dieta?

Gość Ninomka30
1 i 2 dnia pijesz kefir do oporu 3 i 4 dnia jesz twaróg do oporu 5 i 6 dnia jesz jajka (Nie więcej niż 10) 7 i 8 dnia jesz gotowane mięso No i ostatnie dwa dni to warzywka. Średnio się gubi 4-5 kg, ale to sprawa indywidualna... wiadomo. Ja mam nadzieję na 3 kg. Będę szczęśliwa :)

Gość Ninomka30
A chcę zacząć dopiero od piątku bo chcę się psychicznie do tego nastawić. No i finał będzie rowniutko w poniedziałek :D

Gość gość
masakra, monodiety to zabójstwo...chcesz sobie rozwalić nerki???

Gość Ninomka30
Toż to tylko 10 dni. Później wracam do zdrowego odżywiania.

Gość Ninomka30
Dzisiaj zjadłam tylko big śniadanie i na dzisiaj koniec. Jutro to samo A po jutrze kefirki :) Będę pisała co jakiś czas coby było mi łatwiej.

Gość Ninomka30
Dodam jeszcze, że mam 1.72 wzrostu, a dzisiaj wazylam równe 58 kg. Dokładne pomiary w piątek rano.

Gość gość
Ja z tą dietą online schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzezbilam ciało ,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułóżna jest przez dietetyków i trenerów ,trzeba zapłacić za nią około 6 zł ale warto ponieważ są efekty :)http://dieta-lux.pl/44535 Nie polecam robić głodówek ponieważ może wystąpić efekt jojo i utracone kilogramy szybko wrócą.

Gość Ninomka30
Dzisiaj na wadze 57,7. Jutro pewnie będzie więcej znając życie. Ale! Dopiero jutro zaczynam 10dniówke. Wczoraj wytrzymałam tylko na śniadaniu. A wieczorem winko :) Już się nie mogę doczekać kefiru bo mogę go pić kiedy tylko zglodnieje. Chyba jednak gorzej jest być na jednym posiłku.

Gość Ninomka30
A i jeszcze jedno, nie zraża mnie to, że nikt tu nie odpowiada :) Wolę tu pisać niż jakiegoś bloga.

Gość Ninomka30
Zaczynam! :D Wzrost: 172 cm Waga: 57,5 kg :) Biust: 88 cm Talia: 64 cm Biodra: 85 cm Udo: 47 cm BMI: 19,4 To na razie tyle.

Gość Ninomka30
Dzień drugi. Waga spada, ale konkretne efekty napiszę po diecie. No i zdarzyła się wpadka. Ale to już w końcowym raporcie :)

Gość gość
Kto te diety wymyśla??? 10 dni na samym nabiale? Zero witamin, węglowodanów? Prawdę ktoś tu napisał, rozwalisz sobie tylko nerki i metabolizm. No ale twoja sprawa.

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam

Gość Ninomka30
Nie tylko nabiał :) Dzień 3. Waga ciągle mnie zaskakuje :) Jestem już po śniadaniu. W końcu coś co mogłam pogryzc. Czuję się dobrze. Czasem słabo ale z tym się liczyłam. Aczkolwiek częściej nachodzi mnie ochota na ruch. Dobra. To na razie tyle.

Gość gość
najlepsza dieta:pijcie wodke,jedzcie sledzie i ruuchajcie jak niedzwiedzie

Gość gość
przecież ty nie stracisz kg z tłuszczu tylko spadnie ci woda i cos tam ewentualnie nadrobisz to w 2-3 tyg ix2 :o ze tacy ludzie istnieją ta ja nie wiem...:o

Gość Ninomka30
Po pierwsze, nie odmawiam sobie soli ani żadnych przypraw. A po drugie, to jem do 2000 kcal dziennie. Nie glodze się. Poza tym, pije ok. 3 litry wody. I nie do końca przestrzegam diety. Dzisiaj z racji tego, że jest niedziela pozwoliłam sobie na czekoladę :) Ale od jutra ciąg dalszy trzymania się zasad. Dieta nie może być katorga. A mnie zależy na pozbyciu się ostatnich kilogramów, co swoją drogą nie jest łatwe. Tym bardziej, że marzy mi się 53 kg przy moim wzroście... Tak realnie patrząc to cel to 55 kg i będzie git. I tak jestem w szoku, że waga zaczęła spadać, bo starałam się od jakiegoś czasu i nic.