Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahafajnie

dałam sie oszukać przez kobieciarza, jak sobie z tym poradzić?

Polecane posty

Gość ahafajnie

poznałam faceta i automatycznie sie zakochałam, był idealny i z wyglądu i z charakteru, cudownie spędzalismy razem czas, jak tylko wyszedł ode mnie to zaczęłam tęsknić....nie dostał czego chciał, seksu nie było i ruszył na łowy na portale społecznościowe by tam szukać szczęścia z inną... a stało sie to tak, że moja koleżanka ma profil na tinderze.... i zasypuje ją teraz wiadomościami i kokietuje i urabia jak mnie kiedy, nie wiedząc że ona mi to wszystko wysyła. Prosze powiedźcie jak sobie z tym poradzic? :(

Gość gość
miałam kiedys takiego. No cóż, musisz sie całkowicie odciąć psychicznie, niech on dla Ciebie przestanie istnieć.

Gość gość
Jeździ bmw

Gość gość
poznałam faceta i automatycznie sie zakochałam, był idealny i z wyglądu i z charakteru x A skąd wiesz jaki ma charakter skoro dopiero co go poznałaś? Jak można się w kimś zakochać w biegu?

Gość gość
szmaty tak maja

Gość gość
Jak wy oszukujecie mezczyzn,to zadna z was,niemal bez wyjatku nie widzi w tym niczego zlego.Pisze o prawdziwej kasie.O swiadomych oszustwach (nawet nie ma na was odekwatnego okreslenia do kobieciarza)tego typu kobiet,udawaniu uczucia i zwyklym okradaniu mezczyzn.Tutaj tylko kokietowanie i ...dramat.Dala sie oszukac kobieciarzowi.Ach,jak mi cie zal....ach...