Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada

Polecane posty

Gość gość

Witajcie,poznałam się ostatnio z taka dziewczyna co mieszka w tym samym bloku tylko w drugiej klatce, wcześniej się tylko mijaliśmy a teraz sie poznaliśmy lepiej,ona przeprowadziła się tutaj jakiś rok temu i tak jak ja nie ma z kim wychodzić na spacery kto ma małe dziecko,ona ma dziecko 11miesieczne a moje ma 9 miesiecy,fajna jest ta mała i jej mamę też polubiłam,miał ktoś podobną sytuację i wypada coś kupić małej na roczek ?jesli tak to co na przykład. Jakie jest wasze zdanie ?

Gość gość
Jeżeli okazała się równa babka to może akurat będzie dobra przyjaciółka? Kup coś niezobowiazujacego hmm jakąś zabaweczke,gryzaczek albo jakiś ciuszek.

Gość celina99
Bardzo podobną sytuację tez miała :) teraz to moja najlepsza przyjaciółka :) mieszka blok o bok, mamy dzieci praktycznie w tym samym wieku, mój synek starszy o 2 miesiące na roczek młodego kupiła prezent i ja oczywiście odwdzięczyłam się prezentem :) wybrałam https://www.sferis.pl/fisher-price-piramidka-z-kolek-71050-p438509

Gość gość
Nie napisałaś, czy jesteś zaproszona na te urodziny? jeśli nie - to prezent jest nadmiarowy i niepotrzebnie zobowiązujący. Trochę tak, jakbyś się chciała wkupić w jej łaski. Znajomość świeża, więc ja osobiście bym się dziwnie poczuła, jakby niemal obca osoba robiła prezenty mojemu dziecku. Bałabym się, że zacznie mnie zamęczać spotkaniami.

Gość gość
Nie zostałam zaproszona tylko zastanawiało mnie to czy wypada