Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój narzeczony nie chce robić wesela

Polecane posty

Gość gość

Bo twierdzi że ma zbyt mało ludzi do zaproszenia. Stwierdził że zaprosiłby tylko rodziców i siostrę z os. towarzyszącą kilku kuzynostwa i wujostwa, dziadkowie jego nie żyją, niedawno zmarł mu chrzestny a chrzestna jest starą panną. Znajomych nie chce zapraszać, ludzi z pracy też nie. Raptem wyszłoby mu 25 osób a ja chciałabym zrobić duże wesele zaprosić sąsiadów itp. wyliczyłam około 340 osób od siebie. Trochę jest mi przykro z tego powodu moja dalsza sąsiadka miała 270 osób a ja zawsze chciałam mieć huczne wesele.!!

Gość gość
to musi być PROVO Ale rozmach masz pozdr🌻

Gość gość
Haha urazona ambicja wychodzi paniusiu :D 🖐️ zastaw sie a postaw sie :D 🖐️ prawdziwe polactwo :D

Gość gość
Wystarczy jak zaprosi wujostwo i dziadostwo.

Gość gość
I bardzo dobrze, popieram go, sam nie bede robil wielkiego weselicha. Uroczysty obiad w porzadnej restauracji najblizsza rodzina i przyjaciele, posiadowa do wieczora, cos na wzor chrzcin. A nie zadne lubu dubu przy setkach wiekszosci nieznanych ludzi do bialego rana.

Gość gość
To na pewno prowo... nie ma takich tępych dzid...

Gość gość
To prowo na 1000% :D, btw 16.25 ja robię z narzeczonym dokładnie to samo, obiad dla najbliższych do późnego wieczora :)

Gość Uleczka900
Myślę, że nie ilość gościu na weselu jest najważniejsza... ale to czy są to osoby dla nas ważne :) Wesele ma być jednym z najszczęśliwszych dni w naszym życiu. Dużą pomocą przy przygotowaniach może okazać się ten portal http://modnewesele.com/ :) Mają dużo informacji na temat wesela!

Gość gość
Ciekawa jestem kto by za tych twoich gości zapłacił

Gość gość
a wgl autorko jak to miałoby wg ciebie wyglądać ? że dzielicie sie kosztami na pół? bo jak tak to..jetseś śmieszna ;P no ale z drugiej strony jeśli jestes bogata i twoi rodzice tez i im tez zalezy na takim weselu i stać was na to zeby zapłacić za wszystkich gości z twojej strony to inna sytuacja... jak to widzisz autorko?