Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My_mind

Moj facet o nic sie nie stara

Polecane posty

Gość My_mind

Nie mam pojęcia co mam dalej robic. Jestem z moim facetem bardzo krótko ( 9misiecy ) ale od początku to było to cos . Mieszkamy razem za granicą, przyjechałam z przyjaciółką ale przez niego nasza " przyjaźń " sie rozpadła . Dużo by pisac ale to nie o tym . Mam tu tylko jego , żadnej rodziny , przyjaciół, znajomi tylko w pracy . Bardzo szybko wszystko sie potoczyło , on załatwił mi dobrze płatna prace ale po Jakimś czasie straciłam ją razem z nim przez problemy z transportem. W sezonie zimowym w miasteczku jakim mieszkamy ciezko było znaleźć prace dla kobiety . Bardzo starałam sie zachaczyc o cokolwiek ale tu nie potrzebują ludzi a tu nie praca dla kobiet i tak we wszystkich agencjach. Wtedy on był zmuszony pracować gdziekolwiek, żebyśmy jakos radzili sobie dalej . Oczywiście po pracy codziennie zachodził do sklepu , kupował 4piwka wracał do domu i chodził spać. W dni wolne było to samo, nie chciał wychodzi ze mną nigdzie , ewentualnie sklep ( piwka,papieroski) nawet na głupi spacer. Po miesiącu ja zaczęłam prace i od tamtej pory on zrezygnował ze swojej. Do dnia dzisiejszego nie pracuje , nie szuka nawet . Ja opłacam pokój , kupuje jedzenie , sprzątam , gotuje . On tylko wychodzi wieczorami do sklepu i kupuje piwka. Nie chce mu wypominać ze to za moje pieniądze , bo nie chodzi o kasę ale o to , ze on nic kompletnie nie robi. Rozmawiałam z nim o tym , cały czas pytam go kiedy pójdzie do jakiejś agencji ,zeby na początek gdzies pracować, zacząć od czegoś. Przekłada to z tygodnia na tydzień. Zaniedbuje mnie, nigdzie razem nie wychodzimy, wracam z pracy on przy komputerze z piwkiem ide do pracy on przy komputerze albo śpi. Ostatnio powiedziałam mu ze mam obawy ze jestem w ciąży to powiedział Że to nie czas na dziecko, ze nie mamy mieszkania , ze gdy to okaże sie prawda to będziemy musieli przerwać ciąże . Kilka miesięcy temu sam wspominał o tym, ze ze swoimi byłymi starał sie o dziecko ale nie wyszlo, no i że ze mną chcialby miec ze względu na to jaka jestem. Załamałam sie, facet 27 lat i tak myśli o życiu. Chyba jestem za bardzo zakochana w Nim zeby go zostawić. On tez mnie kocha , przynajmniej kiedys tak mi sie wydawało . Teraz sama nie wiem co robic , nie chce zostawić go na lodzie . On jest rok dłużej ode mnie a nie ma oszczędności. Żyje z dnia na dzień a w sumie od wypłaty do wypłaty. Nie bede miała z nim dobrej przyszłości. Nie wiem jak zmienić jego nastawienie .

Gość gość
Zostaw pasożyta, nie marnuj sobie życia...

Gość gość
Kobiety jak widac takie rzeczy akceptuja ale bycie prawiczkiem czy brak prawa jazdy przekresla mezczyzne.

Gość gość
Jesteś głupia baba i pisze to ja, kobieta. Zwolnił sie z pracy, gdy ty podjęłas swoją? A to niby czemu? Życzę ci, byś w tej ciąży nie była teraz. Chcesz z********ac na lesera? Spakuj sie pewnego dnia, wynajmij pokój i żyj dla siebie. Życzę. Byś poznała faceta, który cóż sobą reprezentuje i ma co zaoferować.

Gość gość Irlurm
I powiem więcej - rozumiem, ze żywilabys faceta i opłacała rachunki, gdyby miał problem przez chwile ze znalezieniem pracy, odwdzięczal sie pomocą w domu, okazywał, ze docenia ciebie i twoja pomoc. Ale na pewno nie zrozumiem lesera, któremu sponsorujesz alkohol:/

Gość gość
Przeczytaj to co napisałaś ze zrozumieniem i podejmij decyzje. Ja miałam podobnie...zostawiłam gnoja i nie żałuje.

Gość gość
I nie zrozumiem ciebie, ze ty mu na to piwko dajesz:/

Gość gość
Piszę jako facet. Nie wierzę że to może być prawda!!

Gość gość
Taak, facet Cie kocha hehe...wygodnie sie ustawil- ma sponsorke, ktora utrzymuje chate, gotuje, daje mu na piwko I ma regularny seks. On nie musi kiwnac palcem ani w sprawie znalezienia pracy, ani zeby sie starac w zwiazku bo po co? Naiwna zakochana w nim kobieta wszystko bedzie tolerowac w imie ,,milosci".

Gość gość
autorko...wchodząc tu na kafe jestem empatyczna i staram się zawsze obiektywnie i mądrze doradzać innym... w tym przypadku po prostu brak słów: jesteś zwyczajną frajerką. tyle.