Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pękała

Chłopak zarzucił mi 'brak partnerstwa'

Polecane posty

Gość pękała

Cóż pokłóciłam się ze swoim facetem.. poszło o to, że wszystko zrzucam na niego.. nie będę ukrywać, że trochę jest w tym prawdy.. ale tak było od początku naszego związku i jakoś tak to się toczyło.. Ostatnio mój facet ma zapieprz w robocie i mi wygarnął, że nie chce nic ogarnąć.. (chodzi mu tutaj o wyjazd na majówke), że wszystko na jego głowie (droga, hotele, bilety itd.) Wygarnął mi, pozwole sobie zacytować: "przestałaś być dla mnie partnerka. A tam gdzie kończy się partnerstwo zaczyna się wykorzystywanie. Może poprzedni Twoi partnerzy oczekiwali tylko seksu i im starczyło, ja potrzebuje czegoś więcej..." I CO JA MAM Z TAKIM CHŁOPEM ZROBIĆ?

Gość gość
Jestes szmata i nie ma facetow tylko MĘŻCZYZNI!

Gość gość
G****o. Gościu ma rację. Skoro jest zajęty to dlaczego sama nie weźmiesz się za ten wyjazd i go nie zorganizujesz? To że było tak od początku nic nie znaczy. W miłości między innymi chyba chodzi żeby się wspierać, co nie?

Gość gość
nie uważasz, że troche za wygodna jesteś? tak długo to nie da rady...

Gość pękała
no kurde.. jak mu to taki wielki ból sprawia, to niech tego nie robi, proste!

Gość gość
Acha,to autorka jeszcze pyta,co ma z nim zrobic a nie z soba.Naprawde zabawne.Widac zupelnie nie dorosla do bycia w zwiazku bo tutaj tez trzeba dac cos od siebie a nie tylko brac i wymagac od drugiej strony.

Gość pękała
jestem dziewczyną, która wie czego chce.. jeśli facet chce jechać, to niech sobie zoorganizuje i jedzie. Fajne jest to, że mnie też bierze pod uwage... jesli nie chce, to po co to wszystko?? Dobrze wie, ze ja moge siedzieć na tyłku całą majówke i będę się z tego cieszyć

Gość gość
Znam takich facetow - ona pozalatwia a on bedzie ja krytykowal ze to zle a tamto niedobrze. O to czy autorka placi za siebie nawet nie pytam bo wiem ze tacy faceci jak jej rozliczaja z kazdej zlotowki.

Gość gość
Ha ha i jeszcze są kretynki które bronią autorki! Szczyt babskiego wyrachowania i błazenady.

Gość gość
yy.. autorko serio? na miejscu twojego chłopaka już dawno kopnęłabym cię w d**e.... 0 inicjatywy z twojej strony a w dodatku jesteś pewnei niesamowicie nudna skoro bylabys szczesliwa siedzac w domu na majowke, jesteś leniwa i wygodnicka księżniczka i wcale sie nie dziwie chłopakowi że sie wściekł

Gość gość
I prawidłowo, kobieta powinna być wsparciem, a nie dodatkowym problemem który trzeba zabawiać. Dlatego teraz mało który facet myśli o was na poważnie.