Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co sledzicie ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Np moja matka często mnie sledzila,nawet jak byłam dorosła. Czytała mój pamiętnik itd. Zasmiala mi się się twarz,kiedy zapytałam czy wie co to prywatność. Oczywiście swój pokój zamykala na klucz, telefonu pilnowala jak nienormalna. Mój brat też przeglądal mój telefon pod moją nieobecność a potem wygadywal co tam mam. Matka mi opowiadała że mój ojciec w okresie "zalotow" ja śledził, stał pod domem itd... inny jej facet podobno też, to za krzakami jak gdzieś szła, to przy domu się czail a potem się wygadal i wyrzygiwal ze miała wyjść o tej godzinie i go oszukala,bo wyszła 10 minut pozniej niz mowila :) Później praca - moja durna kierowniczka też coś miała z główką nie halo, przylapalam ja tylko raz , jak stala za sciana i podsluchiwala o czym rozmawiam z koleżanką. Nigdy czegoś takiego nie robiłam i zastanawiam się co siedzi w głowach takich ludzi?

Gość gość
Zaśmiala mi się W twarz* sorki za błędy ,pisze z telefonu.

Gość gość
Nieodparta potrzeba kontrolowania, choroba albo obsesja na czyimś punkcie.

Gość gość
Ja ieazam,ze ci ktorzy sledza robia na czyjes ZLECENIE. Wiem cos o tym.

Gość gość
Sledzenie i donosicielstwo to polska choroba. Polacy nie lubia gdy komus powodzi sie doskonale.

Gość gość
Mnie osobiscie nie przeszkadza,ze ktps ma wiecej czy lepiej mu sie powodzi. Ciesze sie tym co mam.