Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klinika Candeo Poznań leczenie zębów

Polecane posty

Gość gość

Czy polecacie Candeo? Jakie opinie, jeśli chodzi o leczenie.

Gość gość
według cennika na stronie koszt wypełnienia zęba to 200-450 zł, przegląd zębów to 150 zł

Gość gość
przed zapisaniem się na wizytę do Candeo upewnijcie się , kto zajmie się leczeniem, czy jest to stomatolog II stopnia czy młody, mniej doświadczony absolwent, różnie bywa, a jest drogo

Gość gość
przed umówieniem się na wizytę upewnijcie się kto będzie wam leczył zęby, czy jest to stomatolog II czy I specjalizacji, koszt leczenia duży, a kadra stomatologów bardzo młoda

Gość gość
nie wiem, o co chodzi w Candeo, wielkie bilboardy, Candeo na autobusach, cenniki candeo wjeżdżają do restauaracji na urodziny czy na śluby, nie wiem, czy to ich sposób na promocję, mnie zniechęca

Gość gość
ceny w Candeo sa przesadzone, sprawdzilam kilka klinik i zaplacisz minimum polowe z tego, leczenie zebow w takiej cennie to gruba przesada, gabinety owszem ladne, ale na leczenie zachowawcze to bym sie nie zdecydowala, za samo piaskowanie 200-300 zl, wybielanie jest w ofertach groupon, w regularnej cenie też wywalone pieniadze

Gość gość
Temat powraca co roku.

Gość gość
jak obniżą ceny, klientów (pacjentów) znajdą, a i billboardy będą niepotrzebne

Gość Tomek4566
Candeo to chyba implanty i protetyka. Tam chyba po to sie idzie jak juz masz zeby w opłakanym stanie lub jak juz nie masz co leczyć. Wyrwanie to ostateczność. Implanty rownież.

Gość gość
Ktoś uwzial sie na Candeo chyba. Kilka gabinetów i przewalone ceny. Płaci sie za ten cały szum wokół nich, reklamy i celebryckie podejście. Jakość usług moze i jest dobra, a nawet bardzo dobra. Jest taki wybór klinik protetycznych, ze ceny za te usługi nie bedą juz szły w gore. Tak samo wybielanie i licowki. Jeśli klinika czy przychodnia chce utrzymać sie na rynku musi brac pod uwagę ile klientów realnie z niej skorzysta. Warszawa tez niby miała korzystać z Cande. Tylko ze tam juz tez kliniki maja problemy z zapelnianirm kalendarza.

Gość gość
W Candeo leczą zęby piłkarze, aktorzy i celebryci. Pewnie jak się umówisz, to opracują plan leczenia i sprawdzisz, ile pieniędzy wyniesie leczenie. Budują nową klinikę, może będzie więcej miejsca dla stomatologii zachowawczej.

Gość mateoiuhg
maja wybielanie jakimiś ekstra lampami, pred wakacjami i do opalenizny

Gość pozdrawiamy
zanim skorzystasz z Candeo, to sprawdź lepiej ceny w innych miejscach, co by nie wywalać tyle kasy, oni tam mają sporo młodych lekarzy, którzy nie są wymienieni na stronie, z recepcją też trudno się dogadać co do wizyty

Co do wybielania zębów - jest wiele lepszych i ciekawszych miejsc. W Poznaniu dobrym salonem jest Piękny Uśmiech na Grunwaldzkiej 74. Przy okazji leczenia warto też zadbać o wygląd naszych ząbków. :P

Gość gość
na Beyond Plus polecam Dentopolis

Gość gość
może Klinika Kwiatek, cenowo wygląda dość korzystnie

Gość gość
Dzwoniłam do Candeo. Przyjmują rownież inni stomatolodzy. Nie maja odległych terminów. Zadzwoniłam tez do dwóch innych klinik i wybrałam Dentopolis. W Candeo ceny sa przesadzone. Szok po prostu. Nie wiem, kto tyle kasy chce wydawać na leczenie.

Gość gość
Wybielanie jest Beyond a takie juz sa większości klinik. Nie ma nic nowego.

Gość gość
Bardzo dobra klinika, tylko niewielu stać na Candeo i to w tym chodzi.

Gość gość
To co Fibak reklamuje tego nie tkne. Jak to bylo jak nabijalismy klinike Candeo kosztem innych klinik czy imprez prywatnych lub jak wjechalismy z cennikami do restauracji. Szkoda ze billboardow nie wnosicie tylko foldery. Strauman pozdrawiam. Mosty sie dobrze trzymaja?

Gość gość
Przereklamowani sa. Billboard.

Gość gość
Co do konkurencji Candeo to moze Medicadent. Ceny zaczynaja sie.od 180 zl. Wedlug informacji to Dr Gawlas nie leczy tylko jest szefowa kliniki ale sa inni lekarze. W soboty placowka w Luboniu czynna.

Gość gość
Candeo w Poznaniu nie ma konkurencji. Ostatnimi czasy celebrycks klinika. Ile naskojarzac sie musza, ze szczeka i szczotka wejsc do.knajpy lub wjechac na impre? Zeby sa za free za wjazdy czy jak? W calej Polsce dzialacie.Polecam w ciuchach Kenzo czekac i z najtansza pasta. Po weglowej pascie kruszy sie szkliwo. Z Seyso zapoznalismy sie. Beyond widzialam.

Gość gość
Widzialam kilka prac licowel zwlaszcza, srednio moim zdaniem. Nie daje sie nabrac na reklame.

Gość gość
Nie wiem ja bym szla bardziej w taki amerykanski system. Poza tym omijam te showbizowe kliniki. Przed licowkami to trzeba poleczyc, ale nie w tej cenie. Soniczne seysso nie robia na mnie wrazenia.wybielanie lampa tylko na dodatek. Raczej jakies porzadne pasty i preparaty.

Gość gość
Wejdz na znany.lekarz. Tam znajdziesz konkurencje. Zanim nowy gmach powstanie, to pewnie jeszcze ratlery powjezdzaja. Jak tam MODy trzymaja sie?

Gość gość
Nie wiem czy to reklama i placisz za rozmach kliniki czy jest tak dobrze. Konczylo sie na przegladzie i usunieciu kamienia. Wyceny i plan leczenia u moich znajomych opiewaly na kolosalne stawki. Praktycznie nikt sie nie decydowal na kontynuacje. Nie wiem.. osoby zwiazane Z Candeo promuja chyba soniczne. Szum o to byl.

Gość WMY
NIE POLECAM. Ego chirurga Krzysztofa Mazana. Spozniony na zabieg, rzadajacy I obrazliwy ton. Zrezygnowalem z uslug Candeo z jego powodu. Zapomnial, ze pacjent jest najwazniejszy.

Gość gość
Szkaliki wakacyjny. Wizyty ani drgna.