Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ania9293

Jaki hotel wybrać?

Polecane posty

Gość gość
W Kato Iskra jest spoko - jak chcecie sie przespac w dobrych warunkach za normalne pieniadze

Gość anitanitaaa
Ja spałam w hotelu Wilga jak byłam na weekend w Katowicach służbowo. Przyjemne miejsce - tanio i czysto

Gość gość
ja polecam niechorze i hotel http://villasolaris.pl/kontakt/ mają świetne warunki pobytu no i przepyszną kuchnię, Kolejna kwestia to genialna oferta masaży, no bajka, cżłowiek naprawdę może się zrelaksować. No i ceny nie są zawrotne, ja polecam jak najbardizej

Gość xxxxd

To wszystko zależy od tego jakiego hotelu szukasz, ciężko jest się tak ogólnie wypowiedzieć. Ostatnio z mężem i dziećmi zatrzymaliśmy się w hotelu Wilga w Katowicach i bardzo pozytywnie nas hotel zaskoczył. Cena nie jest wygórowana a warunki na prawdę atrakcyjne 

Gość mariuuuuusz

Również polecam hotel Wilga i nie ze względu na masaże czy cenę (chociaż to również kusi), ale na lokalizację. Jestem, bardzo zadowolony z pobytu 

Gość luki

Polecam hotel Iskra- jest genialny. Dobre ceny i warunki 

Gość Beata

Ja mogę polecić bardzo fajny 4 gwiazdkowy hotel w Bydgoszczy, który posiada całodobową recepcje wiec można przyjechać do nich o każdej porze dnia i nocy.  W hotelu znajdziemy również  restaurację gdzie będziemy mogli kosztować dań  tamtejszej kuchni. 

Gość Tania

Jak dla nas sprawdził się hotel Willa Zbyszko w Nowogardzie w okolicach Szczecina. Hotel cechuję dobry dojazd  i usytuowanie w pobliżu ważnych ciągów komunikacyjnych – przy drodze Berlin-Gdańsk, w odległości 25 km od lotnisko Goleniów, a także 60 km od Szczecina.  Pokoje w hotelu wyposażone w sprzęt RTV, telefon, a także bezpłatny dostęp do Internetu, funkcjonalne i przytulnie urządzone łazienki, które nie są  tylko pomieszczeniem sanitarnymi, ale miejscami wprowadzającymi w atmosferę odprężenia i relaksu. Hotel to nie tylko doskonałe miejsce na urlop, ale również jedno z najpiękniejszych miejsc na organizację wesela w województwie zachodniopomorskim. 

Gość dabnm

Chyba najcześciej to udaje mi się znaleźć dobry nocleg na stronie http://meteor-turystyka.pl. Jest z czego wybierać tutaj i też trzeba przyznac że każda oferta ma dobrą prezentację – dużo fotek, porządny opis, info o cenach, namiary itp. także nie trzeba się domyślać jaki standard oferuja itp.

Uwielbiamy góry. Każdego roku zimowy urlop spędzamy na nartach w Szczyrku. Zatrzymujemy się w nowoczesnym i stylowym hotelu www.meta-hotel.pl . Po powrocie z białego szaleństwa w hotelu mamy zagwarantowany idealny wypoczynek. Obsługa hotelowa zachwyca profesjonalizmem i serdecznością.

To wszystko zależy od Twoich oczekiwań względem hotelu. W ubiegły weekend zatrzymałam się w Hotelu Wilga i byłam zachwycona standardem jak i lokalizacją w porównaniu do tak niskich cen 

Gość Pustelnik69

Mysle ze Hotel Wilga to najlepszy mozliwy hotel jaki mozesz wybrac w Katowicach. Wspaniala lokalizacja, przemila obsluga no i oczywiscie czyste i wygodne pokoje. Materac byl tak przyjemny ze ledwo z niego wstawalem haha. Polecam wszystkim

Gość dormin

Jeżeli poszukujecie czegoś w okolicach Łodzi to polecam wam zdecydować się na hotel www.bukowiecki.pl Hotel ten znajduje się w Tuszynie pod Łodzią i zapewnia wysoki standard pobytu swoim gościom. Dodatkowo jedzenie podawane w tamtejszej restauracji jest przepyszne.

Gość wagge

Mi odpowiada hotel hotelhorda.pl w Słubicach, bardzo fajny, z miłą obsługą, smaczną kuchnią, plus do tego dobry dojazd bo hotel mieści się w spokojniej okolicy. Jak więc musicie nocować w okolicy to warto sobie ten hotel zapamiętać.

Gość Viti

Ostatnio przy okazji wyjazdu służbowego zatrzymałam się w hotelu Wilga w pobliżu lotniska w Katowicach. Spokojne miejsce, ma swój urok, ceny też konkurencyjne. Polecam

Gość gość

Jeśli chodzi o góry izerskie to wszystko czego potrzeba żeby naprawdę odpocząć mają w Zapiecku w Świeradowie ( pensjonatzapiecek.pl – tu są ceny, opisy, dojazd itp.). Mogę z czystym sercem polecić zwłaszcza ich restaurację. Tradycyjna kuchnia polska a nie jakieś kebaby i inne takie fast foody prosto z mikrofali.

Gość gość

Bardzo fajny hotel masz na placu Solidarności (ścisłe centrum Gdańska), na stronie gryfgdansk.pl jest ich wizytówka. Wygodne pokoje pomocna obsługa, nocuje tutaj regularnie a że mam sporo spraw do załatwiania w Trójmieście to wynajmuję tutaj pokój wyjątkowo często w ostatnim czasie.

W Białymstoku wysoki standard, ale też rozsądne ceny ma Hotel Sosnowe Zacisze przy ulicy Leśnej. Położony w przepięknej spokojnej okolicy, więc idealny dla odetchnięcia od zgiełku. Bardzo ładne, czyste pokoje, miła i pomocna obsługa i przepyszne jedzenie w hotelowej restauracji. Polecam :)

Gość gość

Polecam Zapiecek, świetne miejsce żeby odpocząć, dobrze zjeść i tak dalej. Na stronie pensjonatzapiecek.pl mają całą ofertę, dużo zdjęć, można podejrzeć jak to wygląda ale gwarantuję że na żywo cały ośrodek jeszcze zyskuje. Nowe miejsce, ja tam pierwszy raz byłem zaraz po otwarciu jakoś w 2009 albo 2010 roku.

Gość gość

Ja osobiście Tobie poleciłbym ośrodek Gryf (gryfmiedzywodzie.pl) Pokoje w super standardzie. Dla dzieci plac zabaw. Dostęp do basenu. Strefa SPA, jacuzzi. Ogólnie nawet jak jest brzydka pogoda to z całą pewnością masz, co robić w takim hotelu. Ja jestem pod wielkim wrażeniem.

Gość jaksamitnaja

Ja regularnie korzystam z usług hotelu hotelremes.pl mają jak dla mnie odpowiedni standard, a to najważniejsze. Wynajmując tam pokój po prostu czuję się komfortowo oraz bezpiecznie

Gość heymarienne377

Swego czasu jak byliśmy z mężem przejazdem w Słubicach, to zatrzymywaliśmy się w hotelu Kaliski. www.slubice.hotelkaliski.pl - Jeżeli chodzi o pokoje to absolutnie żadnych uwag. Czyste, wysprzątane i przestronne. Nie było uczucia "ciasnoty", czego nie mogę powiedzieć o hotelach w których zatrzymywaliśmy się wcześniej. Konkurencyjnie cenowo i komfortowo.

Gość gość

Na stronie meteor-turystyka.pl znaleźliśmy z żoną świetnie gospodarstwo agroturystyczne koło Zamościa i to były najlepsze wakacje naszego życia, blisko natury, cicho, spokojnie, dzieci pierwszy raz widziały krówki i koniki na żywo...Dobry serwis, można znaleźć tanie ale wygodne obiekty.

Gość MalaMi

W Krakowie OK Apartments. Zdecydowanie miejsce godne polecenia. Czysto, przytulnie, nowocześnie i zawsze miła obsługa.

Gość Maciej Rokicki

Wszystko zależy od twoich preferencji czy chcesz się pławić w luksusie czy wystarczy ci to aby się po prostu wyspać, ja z czystym sercem mogę polecić ten hotel stadtguthotels.pl dla mnie zupełnie wystarczy.

Gość gość

Na spokojnie można coś znaleźć, choć te najlepsze ośrodki blisko plaży tak jak gryfmiedzywodzie.pl dość wcześnie są rezerwowane w najbardziej obleganych terminach. Więc jak ktoś chce np. na sylwestra to na pewno trzeba się odpowiednio wcześnie orientować.

Gość gosc

W Krakowie najlepsze miejsce to OK Apartments

Gość morrkaa

Ostatnio jak wracaliśmy z weekendu z mężem zatrzymaliśmy się w hotelu slubice.hotelkaliski.pl . Szukaliśmy czegoś po drodze i przekonały nas opinie. Nie kłamały - bardzo przyjemna obsługa, a do tego konkurencyjne ceny i świetnie wyposażone pokoje. Idealny stosunek ceny do jakości.

Gość Zenon Kryga

Ja się zawsze jakoś sugerowałem zdaniem ludzi xjd.plna bieżąco wystawiane opinie , większość się sprawdza.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować