Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nienawidziliście kogoś tak bardzo,że życzyliście mu śmierci?

Polecane posty

Gość gość

Czy nienawidziliście kogoś tak bardzo,że życzyliście mu śmierci?

Gość gość
Nie,ale znam pewna osobe,ktora codziennie zyczy mi smierci.I sama sobie tym szkodzi :)

Gość gość
tak, i nie jest to w czasie przeszłym tylko teraźniejszym

Gość gość
Tak, mam całą listę osób, które mógłby zdechnąć. To coś strasznego? Za takie życzenia nie karają.

Gość gość
tak, osoby ktora mnie skrzywdzila :( kocham i jednoczesnie nienawidze o ile to w ogole mozliwe bo podobno jak sie kocha to tylko chce sie dobra a ja jednak nie umiem wybaczyc krzywdy ;(

Gość gość
Nie zdarzyło mi się nienawidzić kogoś, nie wiem jak się darzy kogoś nienawiścią, a życzyć komuś śmierci wydaje mi się tak obrzydliwe, że aż niemożliwe.

Gość gość
Śmierci to nie życzę, aż tak żle nie jest. Co najwyżej żeby ktoś się spierdział albo jeszcze lepiej, zesrał w miejscu publicznym. Niektórych w kosmos bym wysłała najchętniej

Gość gość
Ja normalnie nigdy nie życzę nikomu śmierci i nie chowam żadnych uraz i nienawiści, ale mam takie chwilowe napady wściekłości, w których mam ochotę zabić osobę, która mnie przed chwilą wkurzyła i życzę wtedy takim osobom cierpienia i śmierci. To jest nagły impuls, wybuch który powstaje zawsze, gdy ktoś mnie właśnie mocno zirytuje i trwa raptem kilka sekund, a po chwili przechodzi. Tak to nigdy nie tracę czasu na rozpamiętywanie i nienawidzenie konkretnych osób.