Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doszczuplosci

Odcgudzanie start.

Polecane posty

Gość doszczuplosci

od dzis zaczynam odchudzanie. bede codziennie pisac swoje dzienne menu i rezultaty.

Gość gość
A ja się nie odchudzam, bo po prostu się nie upasłam nigdy.

Gość Grysia22
Ja z odchudzaniem zawsze miałam problemy, dlatego nigdy nie miałam wymarzonej figury. Teraz jestem na dobrej drodze. Mam dietę i suplement które jak na razie w połączeniu wydają się być skuteczne. Jem mniej węglowodanów a suplement który stosuje - Therm line pro fajnie pobudził mój metabolizm. W miesiąc zrzuciłam jak na razie 7 kg

Gość Rose 21
Ja trafiłam słabo z wyborem suplementu - kupiłam po zobaczeniu reklamy Calominal i to w ilości 3 opakowań. Śmieszne, bo nawet pierwszego nie zjadłam do końca. Nie dało się - tak mnie od niego brzuch bolał.

Gość Kimiś23
Hmm, ja po tym calominalu całym miałam zaparcia. Dziwie się, że jest jeszcze w sprzedaży, bo z tego co widać na forach coraz więcej opinii tego typu.

Gość Karola891
To ja napiszę swój dzisiejszy jadłospis;) 7:00 Śniadanie- 2 kromki razowego pieczywa z serkiem almette plus sałata, szynka i warzywa do tego kubek herbaty zielonej 10:00 II Śniadanie: 2 kiwi i jabłko 13:00 Obiad: 2 łyżki kaszy orkiszowej, filet z dorsza z piekarnika plus surówka z mix sałat ;) 16:00 Podwieczorek: jogurt naturalny z truskawkami 19:00 Kolacja: serek wiejski z warzywami O tak właśnie wygląda mój dzień;) dodatkowo przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i chodzę na na zajęcia na trampolinach i step i tak moja waga spadła już 10kg w 2 miesiące! Więc tylko trzeba chcieć;)

Gość gość
14:41 A wiesz, że 10 kg w 2 miesiące to wcale nie jest powód do dumy?