Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwienazapas

plamienia przed miesiaczka i ciaza

Polecane posty

Gość martwienazapas

witam. zawsze przd miesiaczka mam 3-4 dni plamienia brunatnego, ktore coraz bardziej przechodzi w zywa krew z dnia na dzien. z tego co pamietam zawsze tak mialam nawet przed ciaza dostalam plamienia tylko nie przeszlow krwawienie tylko trwalo 2 dni i zaniklo. w ciaze udalo mi sie zajsc za 1razem mialam wtedy 21 lat teraz mam 25 i trzeba sie zaczac starac o rodzenstwo dla mojego skarba. tylko pytanie czy ktoras tak miala i udalo jej sie szybko zajsc? wtedy mi sie udalo a teraz juz sie boje na zapas. do gin chodze regularnie zbadal mnie w usg wszystko ok tylko zapisal duphaston na 10 dni przed okresem az do terminu brac co prawda po nim nie mialam plamien 3-4 dni przed tylko 2 ale jednak dalej sa

Gość gość
Plamienia świadczą o niskim progesteronie, możesz ciąży nie donosić. Dlatego ten progesteron masz przepisany. Mi się uregulowało po 2-3 cyklach. Zrób w laboratorium badanie na ten hormon, tak 7 dni po owulacji.

Gość martwienazapas
zrobie w przyszlym cyklu. i jak Ci sie uregulowalo to juz tak zostalo czy ciagle musisz brac te leki?

Gość gość
Brałam 6 miesięcy, uregulowało się ładnie, zaszłam w ciążę, straciłam ją. Teraz pierwszy cykl starań i za tydzień się dowiem czy brać czy nie.