Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie takich

Polecane posty

Gość gość

powiedzen jak nie ogarniam, masakra, kumasz

Gość gość
Też nie lubię, ale młodzież zawsze miała swój slang i jest to prawo młodości. Tragedia, gdy osoby dorosłe posługują się takimi słowami.

Gość gość
No....nie mogę też tego zrozumieć, mam 45 lat :) masakra jakaś!Normalnie nie kumam o co biega tym starym ludziom którzy używają slangu młodzieżowego,może dlatego,że mają dzieci w wieku 16-24 lat i mają z nimi świetny kontakt :) a jak się ma dobry kontakt to uczy się także od młodszych,nie tylko staruszkowie mają zawsze rację i się nie mylą :) odwieczny dylemat pokoleniowy

Gość gość
czyli nie ogarniasz tego!

Gość gość
13.55 Czego się uczy? A o jaką rację chodzi? Wypowiedź długa i widać w niej świetne opanowanie pustosłowia. Nie będę się tego uczył.

Gość gość
Boś pustak,arogant,mylisz umiejętność pisania,czego tobie wybitnie brakuje z pustosłowiem,zajrzyj w swoją główkę :) może to tam zieje pustką :D

Gość gość
14.01 Acha, o to tu nie jest trudno - jak czytam trafiłem na chama, tego też nie będę się uczył. Żegnam.

Gość gość
żegnam i stój w miejscu, nie ucz się ,lepiej być chamem w stosunku do ignoranta i pyszałka niż niczego nie potrafić tylko krytykować innych,narzucać im swoją ,,mądrość" młodość mogła by cię wiele nauczyć,trzeba nauczyć się tylko słuchać :)