Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za ludzie rece opadaja wejdz i powiedz co myslisz

Polecane posty

Gość gość

Musze przewiesc 1 plyte 2,5 metrowa ze sklepu meblowego do domu.do malego samochodu nie wejdzie.Wiec szukam w necie na przewozie rzeczy.W 2 strony ok 6-7 km.Nikomu sie niechce albo ceny z kosmosu. Taka banalna rzecz a ciezko zalatwic.

Gość gość
i wyjdzie na to ze bede musiala czekac az tydzien.Bo dopiero wtedy sklep ma transport.

Gość gość
No tak a ty bys chciala zeby wszystkim sie chcialo i to JUZ i bylo za darmo.. :-/

Gość gość
Myśle, że możesz wypożyczyc większy samochód.

Gość gość
daj ogło na lokalny serwis ze szukasz kogoś kto Ci przewiezie te płyte za dobry obiad i % albo w zamian za coś tam ,nie wiem 2 lekcje niemieckiego,pielegnacje ogrofu,lub zeby propozycje cenowe pisali na @ ja tak często robię ,ostatnio acet odmalował i kuchnie w zamian za domowy catering przez 2 tyg,woziłam mu swoje obiady przez 2 tyg.

Gość gość
Wolałabym sobie sama kuchnie pomalować niz wozic obiady przez 2 tyg. :-)

Gość gość
Ja tak szukałam faceta do pomalowania 2 pokoji akurat mąż nie miał czas nadgodziny w pracy. Znalazłam ogłoszenie wręcz blagalne że weźmie jakąkolwiek pracę. Dzwonię mówię konkretnie i pytam o cenę pytam czy ma wolne terminy wszystko ok. Za chwilę oddzwaniam że dziś może zacząć a on ze jednak nie. No masakra

Gość gość
Co myślę? Myślę, że jesteś roszczeniowa i pretensjonalna. Komuś nie pasuje na już, a Ty masz jakieś żale. Może się komuś nie chcieć, może podać dowolną cenę, jego prawo. A tobie jak nie pasuje to szukaj dalej.

Gość gość
ja nie chce nic za darmo.Tym osobom sie niechce przewozic 1 plyty.A bo nie. trudno poczekam na meza moze on cos wymysli.Moze ma jakiegos znajomego z wiekszym samochodem.

Gość gość
13.37 ale ja nie mam talentu i głowy do malowania,trzeba tam było cos wyszpachlować,jakies dziury połatać ,karnisz zdjac ,zawiesić ,to samo lampa,meble poprzesuwać ,to dla kobiety cieżka sprawa. Mnie odpowiadał taki układ bo i tak o 14 jechałam po córę do szkoły.

Gość gość
akurat malowanie to fajna sprawa.I sama to robie.

Gość gość
jak ktos lubi i potrafi sam sobie pomalować to oczywiscie. ja mam lewe rece do tego. Koło auta sobie zrobie sama bo lubię i trochę tam umiem ,ale prace domowe nieee.

Gość gość
Co myślę że jesteś głupia, rozpieszczona dama.Z*********j z tym.na plecach ludzie czekają po parę tygodni a tobie tydzień jest długo.

Gość gość
Nikomu siw niw opłaca jechac z jedna plyta .ile za to zarobis W sezonie?lepiej im lapac wieksze prace za wieksza kasę. Wiem co mówię budowałam dom. Do większych prac pełno ekip wiadomo ceny maja troche wysokie.no i terminy ich wiadomo trzymają i od reki nikt nie przyjdzie. Na zrobienie ogrodzenia czekałam na ekipę 6 miesięcy. Ale przyjdą zrobia bo się im oplaci. Do malych pierdulek sory ale mało kto ma czas i mało komu sie oplaca

Gość gość
A te "ceny z kosmosu" to ile?

Gość gość
100zł. za doslownie 5 km.

Gość gość
Ale trzeba liczyć w obie strony. A przecież bus więcej pali niż osobowka. 100 zl to normalna kwota przy tak krótkim odcinku. Im więcej km tym niższa stawka, bo sie lepiej oplaca. A ty za ile niby bys chciala?

Gość gość
maks 50zł nie wiecej.

Gość gość
Trzeba było zadzwonić po zwykłą taksówkę, czasami jeżdżą też minibusami, ja tak kiedyś zakupy spod castoramy wiozłam- zadzwoniłam po prostu do przewoźnika i zapytałam czy mają jakiś dłuższy samochód. A jak nie- to prosić sąsiada/kolegę za butelkę wina. Wiadomo że transport jako taki jest drogi, to nie taxi że ten kierowca cały czas jeździ po mieście, musi dojechać, wrócić, to tylko dla ciebie 5 km, a on może 2-3 razy tyle zrobi- a jak ktoś słusznie zauważył, paliwo kosztuje, plus godziny pracy lecą, plus amortyzacja samochodu... 100 zł to zupełnie normalna kwota.

Gość gość
Gdybym miała duże auto to za 50zl to nawet by mi się nie chciało wsiąść do niego i z domu wyjechać. I tak połowa by poszła na paliwo

Gość gość
udalo sie maz zadzwonil po kolege.Pojechali po plyte.

Gość gość
Gratulacje

Gość gość
AAArrrggghhhh niesamowite co nas kuzwa obchodzi twoj problem z dooopy nie zapomnij nas powiadomic o dalszym rozwoju sytuacji: udalo sie! dojechali do sklepu, sukces! wioza plyte do domu, orgazm! sa juz za zakretem itd

Gość gość
18.47 ,no mnie np obchodzi,bo też nie rozumiem ,niby każdy sklamrzy że bieda a 25 zł w pół godziny zarobic nie chce,i nie pisze tu o prywatnych firmach a osobach prywatnych.