Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie ciężarne...za dużo sobie pozwalają, traktuje się je jak święte

Polecane posty

Gość gość

święte krowy z jednej strony piszczą że ciaża to nei choroba a domagaja się miejsc w autobusach, tramwajach, chcą zeby im ustępować w kolejkach, idzie taka ciężarówa po ścieżce rowerowej i co ? krówsko nawet nie zejdzie jak się rowerem jedzie, a wjechać w taką rowerem żeby zęby wywaliła to by się nauczyła raz na zawsze, ślepe to czy co ? albo te co juz urodzą, łażą z tymi wózkami po ścieżkach dla rowerów, jak mnie to w*****a

Gość gość
E tam, po sciezkach dla rowerow chodza tez emeryci z wozeczkami, faceci z walizkami. Prawie kazdy, nie ma reguly. Ja jestem w ciazy i sie niczego nie domagam, milo jak ktos ustapi, ale w ciazy czuje sie b dobrze wiec nie mam spiny. Jak widze ze ktos sie slania na nogach to go przepuszczs bez wzgledu czy to kobieta, mezczyzna. Kwestia kultury :P

Gość gość
Pustak założył pusty temat. Nie wpisujcie się, szkoda czasu i energii na zerowy poziom. Pozdrawiam myślących.

Gość gość
gość dziś ty jestes pustak śmieciaro

Gość gość
wjechać w taką rowerem żeby zęby wywaliła to by się nauczyła raz na zawsze, ślepe to czy co ? x a co, twoim zdaniem ma miec oczy w tylku? dzwonek istnieje, kup sobie to nie bedzie problemu, a nie, wy tymi nowoczesnymi jezdzicie, dzwonek psuje design rowerka no nie?

Gość gość
Generalnie europejczycy dali sobie wejsc kobietom na glowy i przez to malo meskosci w mezczyznach a w ta pustke wchodza gwalcacy i bijacy kobiety muzulmanie. Wszystkiemu winne kobiety ograbiajace wlasnych mezczyzn z meskosci. Poogladajcie "europejscy mezczyzni jak kobiety" na YT

Gość gość
dokładnie, feminizm zniszczył Europe ale kwestia kilkunastu lat i normalnosc wroci dzięki islamowi