Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz już wiem...

Polecane posty

Gość gość

dlaczego wszystkie Twoje związki tak szybko Ci się sypały. Przejrzałam na oczy. Ty po prostu jesteś zwykłym zakompleksionym manipulantem, niedojrzałym do odpowiedzialności, zwykłą szują, a przed najmniejszymi nawet problemami ratujesz się ucieczką. Na kafe chyba jednak nie ma normalnych facetów. Ty na pewno nie jesteś normalny. I dlatego tu jesteś. A ja łudziłam się, że to może coś więcej niż tylko przypadek. Żal mi siebie, że musiałam zakochać się w kimś takim jak Ty. Myślałam, że może jednak jesteś inny. Wiem, myliłam się. :( Mam nadzieję, że Cię już tym razem przejrzałam na wylot, i że wreszcie będę mogła o Tobie raz na zawsze zapomnieć i pomyśleć już tylko o własnym szczęściu. Ty nie potrafiłbyś dać kobiecie szczęścia, pewności. Jestem tego prawie pewna. Nie potrzebuję faceta, za którego musiałabym się wstydzić. Przykro mi z Twojego powodu. :( Reasumując, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. :)

Gość gość
Dziewczyno, czat z nieznajomymi to prawie zawsze kwestia przypadku. Chcesz kogoś poznać, to otwórz się na ludzi w realu.

Gość gość
Kocham Cie E 😍

Gość gość
16:31 Mam się otworzyć przed kimś, kto mnie już kilka razy skrzywdził? Przecież to jak strzał w kolano! Albo lepiej: jak wchodzenie w paszczę lwa! :o

Gość gość
Zakochałaś się w kimś, kogo na oczy nigdy nie widziałaś?

Gość gość
Na kafe zawsze będziesz krzywdzona. Wyjedź z tej swojej wsi i poznawaj ludzi na żywo.

Gość gość
a ktory to taki kozak?

Gość gość
Nie znasz mnie tak naprawdę, oceniasz książkę po okładce, żyjesz sama we własnej bajce

Gość gość
'42, Ty też żyjesz sam we własnej bajce, bo nawet nie wiesz, komu odpisujesz.

Gość gość
16:36 A ja Cię nie chcę kochać!!! :( Zrób coś, żebyśmy nie zniszczyli tego, co tak mozolnie budowaliśmy latami. Mój błąd, że się tu odezwałam. :( Powinnam była milczeć i zabrać tą tajemnicę do grobu. A teraz cierp ciało jak chciało. :o A może być bardzo ciężko, bo to silniejsze ode mnie. :(

Gość gość
16:55 Ty również nie wiesz kim jestem

Gość gość
Bajka? Gdzie Wy tu widzicie bajkę?! Przecież to bardziej jak zły sen! :o

Gość gość
Wiecie co Wam powiem? Ulżyło mi. :) Chyba nigdy jeszcze nie wylałam z siebie tyle gniewu i żalu, co teraz. Już mi znacznie lepiej. :) Przynajmniej do następnej fali tsunami...;)

Gość gość
przy infekcji grzybicznej w stanie napiecia przedmiesiaczkowego odczuwa sie silne pieczenie w mozgu,sa to fragmenty plata czolowego,walnij se baranka i pamietaj ze,nie kazdy grzyb to pieczarka

Gość gość
17:52 Ty chyba pisałeś o tych (i po tych) halucynogennych....:p

Gość gość
17:52 Uderz w stół, a nożyce się odezwą. :p To tak zamiast tego baranka. :p

Gość gość
na stole pelna zastawa,srebrna oprawa...nozyce u krawca a glupota u szmatlawca,kochac Tsunami i to co miedzy nami