Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 baliczka

SK艁AD DObRYCH KOSMETYK脫W

Polecane posty

Go艣膰 baliczka

Jaki wed艂ug was sk艂ad powinny mie膰 dobre kosmetyki? Wiele firm ma r贸偶ne sk艂ady,. Co najcz臋艣ciej kupujecie ? Jaka zawarto艣膰 czego jest?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 filipina45
ja lubi臋 kosmetyki naturalne sk艂adaj膮ce si臋 z dobrych sk艂ad贸w mi臋dzy innymi rginina PCA, matrixyl, pantenol, olej ze s艂odkiego migda艂a, mas艂o shea, filtry UV, witamina A, witamina E, takie jedne z wa偶nych substancji. Nie jest wa偶na marka czy wygl膮d opakowania a jednak sk艂ad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lusi89
Moim zdaniem wiele kosmetyk贸w naturalnych ma ekstra sk艂ad. Sprawdzaj膮 si臋 rewelacyjnie pod wieloma wzgl臋dami. U偶ywam kosmetyk贸w z witaminami i sk艂adnikami ochronnymi do twarzy na lato musz臋 mie膰 z UV. Polecam jak najbardziej te lubiane przez wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j faworyt to Floslek, w ko艅cu co艣 co mnie nie uczula.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem fank膮 Efektimy, zw艂aszcza Coffee Miracle, najlepszej rzeczy dla mojej trudnej sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pola788
Ja lubi臋 marki Eldan cosmetics kosmetyki na bazie naturalnych sk艂adnik贸w. Sk贸ra zniszczona s艂o艅cem, sk贸ra tr膮dzikowa, sk贸ra ze sk艂onno艣ci膮 do przebarwie艅, cera t艂usta, cera mieszana, sk贸ra sucha i bardzo sucha do wszystkich pasuje ten krem i ca艂a seria kosmetyk贸w. Baza spora sk艂adnik贸w i olej贸w ro艣linnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tysia89
Ja lubi臋 dobre kosmetyki, nawet dobrze za nie zap艂aci膰, ale aby dzia艂a艂y. Ostatnio naturalne, domowe kosmetyki s膮 w modzie, jednak nie ka偶dy ma czas gania膰 do apteki i robi膰 swoje r贸偶ne kosmetyki na co dzie艅. Czasem lepie co艣 kupi膰 co sk艂ad ma naturalny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelina546
Ja zawsze patrz臋 na sk艂ad kosmetyk贸w, s膮 to dla mnie wa偶ne sprawy. Warto czasem czyta膰 i wiedzie膰 za co si臋 p艂aci, ja lubi臋 jak s膮 olejki, witaminy.

Udost臋pnij ten post

Staram si臋 zwraca膰 uwag臋 na sk艂ad kosmetyk贸w dla mojej t艂ustej, problematycznej cery. Moim ostatnio odkrytym faworytem jest krem Effaclar Duo+ .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annnkaka
A puder Tokyo Bikora kto艣 ma? Polecacie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwia_fikk
Ja mam i polecam, jesli si臋 zastanawiasz to lepiej po prostu kup, a nie b臋dziesz 偶a艂owa艂a. Tokyo jest idealny na co dzie艅, daj***ardzo 艂adny efekt matu bez przesuszania, co wa偶ne zie zawiera talku ani paraben贸w,a i mo偶na w ci膮gu dnia spokojnie poprawia膰 makija偶, bez wra偶enia maski na twarzy, lekki i przyjemny efekt dzieki niemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hela69
Sk艂ad kosmetyk贸w czasem jest wart czytania, ja ju偶 nie p艂ac臋 za opakowanie lecz za sk艂ad. Wol臋 czasem nawet kupi膰 w saszetce produkt ni偶 pude艂eczku 艂adnym, ale z dobrym sk艂adem. Te naturalne kosmetyki najlepiej sprawdzaj膮 si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annnkaka
Tokyo Bikora jest spoko, a sk艂ad ma bardzo dobry, zawiera m. in. olej z r贸偶y rdzawej, kt贸ry chroni sk贸r臋 i pomimo zmatowienia pozwala utrzyma膰 jej odpowiednie nawil偶enie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naturalcosmeticslover
Teraz jest boom na kosmetyki naturalne. Ale tutaj musisz uwa偶a膰 :) Wiele firm (bardzo drogich sk膮din膮d,) mimo 偶e reklamuje si臋 jako marki naturalne, w sk艂adzie swoich kosmetyk贸w zawiera ogromn膮 ilo艣膰 konserwant贸w i sztucznych aromat贸w, kt贸re sprawiaj膮, 偶e wa偶no艣膰 kremu przekracza rok. Tu naj艂atwiej zauwa偶y膰, 偶e co艣 jest nie tak. Bo jak krem naturalny wytrzyma w temperaturze pokojowej tak d艂ugo? Przedtem le偶膮c wieki na p贸lkach w drogeriach? Kosmetyk naturalny to taki, kt贸ry ma maksimum kilkumiesi臋czn膮 dat臋 zu偶ycia, kt贸ry si臋 trzyma w lod贸wce i kt贸ry sk艂ada si臋 w 100% ze sk艂adnik贸w pochodzenia naturalnego. Ja szczerze polecam kosmetyki marki Anna Pikura. Po pierwsze dlatego, 偶e jest to marka polska, po drugie, 偶e nie odbiega od wysokiej jako艣ci biokosmetyk贸w francuskich, a jest ta艅sza i 艂atwiej j膮 dosta膰 tutaj na miejscu :) Najbardziej lubi臋 nawil偶aj膮cy krem Hydrology i przeciwzmarszczkowy krem pod oczy Serenology :) w moim wypadku daj膮 super rezultaty. Polecam zapisa膰 si臋 do newslettera marki :) Mo偶na trafi膰 na prawdziwe pere艂ki promocyjne (powy偶ej 50%) wtedy z pewno艣ci膮 zakochacie si臋 w PRAWDZIWYCH kosmetykach naturalnych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annnkakaka
Moim zdaniem najlepiej samemu troch臋 uzupe艂nic wiedz臋 i sprawdza膰 co jest ok, a co nie. Je艣li chodzi o m贸j puder Tokyo nie mam do niego zastrze偶e艅, jest na bazie naturalnych sk艂adnik贸w, co potwierdza moja wra偶liwa cera;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malagosska88
Mam sporo przebarwie艅 na twarzy i szukam w艂asnie sprawdzonego kosmetyku kt贸ry dobrze je zatuszuje, ten puder Tokyo mo偶e si臋 u mnie sprawdzi膰? I gdzie go ewentualnie zam贸wi膰/kupi膰?

Udost臋pnij ten post

Ja nigdy nie zwracalam uwagi na sklad i to byl moj blad, od jakiegos czasu zwracam uwage i np jestem zadowolona z esencji w perelkach z bielendy z serii zielona herbata, jest na bazie olejku herbacianego i wody kwiatowej z lisci zielonej herbaty. jesli kiedys probowalyscie przemywac twarz zielona herbata to pewnie wiecie jak super to dziala na cere tlusta i mieszana. Ja odkat mam te esencje widze ogromna roznice, cere mam gladka, odzywiona i dokladnie zmatowiona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
klekot dzi艣 Ile ci p艂ac膮 za t臋 偶a艂osn膮 reklam臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li chodzi o bielende to vegan friendly ma naturalny sk艂ad :) i do tego piekne zapachy balsam贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te balsamy vegan friendly poza sk艂adem maja nieziemskie zapachy, peeling arbuzowy to m贸j faworyt zapachowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶o ci zap艂acili za reklam臋 ?

Udost臋pnij ten post